reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Lilucha! :-D :-D :-D No juz myslalam,ze sie Nam tu nie pochwalisz. :-p :-D :angry: :-D Wczoraj podpowiedziano mi zagladniecie na norweski watek i o malo z pufy nie spadlam!!! :-D :-D :-D Ale jaja! Super! :-D Kurde,zes mnie zaskoczyla,hahaha! Ale bomba! Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :-D :-D :-D

GRATULACJE OGROMNIASTEEE!!! :-D :tak: :tak: :tak: :-D

reklama
Lilka no nie moge! Trojeczka ale bomba.
Oj widac ze wy tam nie proznujecie. Chyba zima wam sprzyja:-).
Gratulujemy!!!

No bo ja to jak ta Myszka - pod miotłą itp:-D

Na razie biegam po domku:-D żeby młodego wykurzyć :-D

A i powodzenia :-D Byle to był chłopiec:-D bo zjecie tego twojego M :-D

Lilucha! :-D :-D :-D No juz myslalam,ze sie Nam tu nie pochwalisz. :-p :-D :angry: :-D Wczoraj podpowiedziano mi zagladniecie na norweski watek i o malo z pufy nie spadlam!!! :-D :-D :-D Ale jaja! Super! :-D Kurde,zes mnie zaskoczyla,hahaha! Ale bomba! Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :-D :-D :-D

GRATULACJE OGROMNIASTEEE!!! :-D :tak: :tak: :tak: :-D

nie no teraz mnie rozwalilyscie:-D:-D:-D:-D
ja tu szoka chcialam zafundowac jak na innych watkach a panie wszystko wiedza:-D:-D

dziekuje kochane za gratulacje:-):-):-)

Lilka no nie moge! Trojeczka ale bomba.
Oj widac ze wy tam nie proznujecie. Chyba zima wam sprzyja:-).
Gratulujemy!!!

dziekuje kinka :-):-)

no u nas od listopada ciagle sniegi i lekki mrozik to sie grzac trza wieczorami :cool2::cool2::-D:-D:-D;-)
no podnosimy polska statystyke!!!!
obecnie chyba na jedna pare przypada 1,24 dzieci to my ja prawie potroilismy:-D:-D:-D:-D

a na serio to zaczynam sie cieszyc choc chetnie pospalabym bez pobudek;-) hihihi
no swoje odczekac musze

Lilunia,no wiesz,przed Nami,to sie nic nie ukryje. :-p :-D :-D :-D
Rozumiem,ze na potrojeniu sie nie skonczy? :-p :-p :-p Bo wiesz... Po porodzie nadejdzie kolejna zima,hahaha. :-D :cool2:
Ohhh,ale fajnie,naprawde... :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :-) :tak:

Agutka na potrojeniu sie skonczy:tak:
wiecej dzieci bym nie chciala!!!
byla przewidywana dwojka a jak bedzie sie lepiej zylo to trojka
i stop!!!:-)

meza namawiam by sie wysterylizowal jak juz urodze....bedziemy mieli komplet to potem do przekwitania z antykoncepcja sie bujac nie chce:no: sama poddam sie najwyzej podwiazaniu:-p
ja jestem wybredna bo mi nic nie pasuje:-D
gumki sa do kitu
tabsami sie nie chce truc
wkladac jakies druty typu spiralki tez nie:-p:-p

czyli zostaje kastracja:-D:-D:-D

a powaznie to widze ze to sie robi popularne wsrod par
szczegolnie tych zagranica mieszkajacych:tak:
u nas w pl to jest zakazane

domyslam sie ze tu w N.nie,bo jak aborcja legalna to to chyba tez

no sie rozpisalam:-D

dobranoc

Hej
Lilka - trójka to fajna liczba:-D hihi - ty się teraz za wozkiem dla dwójki rozglądaj:-) w sumie ciekawe jak to w Norwegii wygląda z anty... daj znać :-) jak coś będziesz wiedzieć

Lilus Wiekie Gratulacje ,SUPER WIEŚCI :tak::tak::tak:
Mi tez się marzy gromadka ...ale na razie to cierpię na brak męza ,wiec i dzidzi nie skombinujemy :no::no::baffled:

Ciekawe moze teraz to chłopak bedzie co?

reklama
Hej dziewczyny!

Mysza - jak forma? dalej się kulasz? czy znalazłaś jakiś nowy sposób na przemieszczanie?

WerEla - jak się udały urodziny Weroniki? Najlepszego dla małej pomocnicy ;-)

Ja już kończę błogie lenistwo - jutro ostatni dzień zwolnienia, jedną nogą już będę w pracy, a od czwartku na pełnych obrotach.

Do góry