reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
mamaFilipa :-D taki nick ma - błąd się wziął stąd że miał być synek a urodziła się Lidka :-D

I wiem że Gapa jestem:-D:-D

Aaaa,zaczynam juz cos kojarzyc! :-) Ja to jednak zakret jestem. :eek: :laugh2: Chyba zyje juz jutrem. :-p

Pamietajcie,opijamy - oczywiscie kawka,herbatka,soczkami czy czyms innym bez procentow,Kochane :-p (oprocz Naszego spotkanka),siedemnascie miesiecy Mojej Zuzi,ktore akurat jutro konczy! :-D Ha! :-D :-p

Jaki tutaj spokój. Nikt nie pisze:-(
Pochwalcie się gdzie spacerowałyście po salce:tak:
Moje dziecko w domciu zjadło obiadek, posiedziało chwilę z tatusiem i poszło spać. Spała do 17:-D tak się wymęczyła. Ciekawe o której zaśnie:cool2:

Dobry wieczor Kochanienkie! :-D

Zuzia nic nie spala popoludniu. :-p Opowiadala wszystkim,co widziala,gdzie byla i co robila,hehehe. :-p :laugh2: I zasnela dopiero o 20! :szok: Strasznie sie zdziwilam,bo w dzien spala tylko 40 minut (a Jej norma,to 3-4h dziennie),no i nic nawet w domu nie marudzila,ze jest zmeczona,czy cos,tylko grzecznie sie bawila. :-D Kochana Moja! :blink: :-D

No,a teraz tak... :cool2:

Kiniusiu,sliczna ciemnooka blondyneczko - calkowicie podobna do mamusi! :-) Zuzia bardzo Ci chciala podziekowac za to,ze miala towarzyszke do skokow i wspinaczek na slizgawke i do pilek,hehehe. :laugh2: :-D

Weroniczko,cudna przedszkolaczko! :-) Widac,ze bylas najstarsza w towarzystwie - slicznie dbalas o porzadeczek na salce,hihi. :-) No i mialas bombastyczna spodniczke! :tak: :tak: :tak:

Lideczko,niestety nie mialam okazji Cie poznac. :-( Ale mam nadzieje,ze nastepnym razem uda Nam sie zobaczyc,hehe! ;-) Pamietaj - ludzie urodzeni tego dnia,co Ty (i ja :-p) sa mega fajowymi osobkami! :-D

Mikolajku,sliczny masz domek! Cudo! :-) Wszystkie e-cioteczki sie nim nacieszyly,wiec mozesz juz wyskakiwac. :-p :-) Pamietaj! 14 lub 29. :cool2: :-)

Piotrusiu Barszczykowy,super ciotka ma guziki przy bluzce,nie? :-p :-) Mam nadzieje,ze nastepnym razem tez Cie czyms przekupie,bys chociaz chwilke posiedzial u mnie na rekach,hihi. ;-) :-)

Piotrusiu Pluszaczkowy,ciocia jest pod wrazeniem,jak Ty juz sobie ladniusio radzisz ze staniem! Ahhh,chwilka moment i uciekniesz mamusi i to nie na czworaczka. :-)

A Wam Dziewczyny,serdeczne dzieki za przybycie! Super bylo poznac te,ktorych jeszcze nie mialam okazji poznac! :-p :-) Ahhh,juz sie nie moge doczekac kolejnego spotkanka!!! :-) :tak: :-)

1. Mysza i brzuch :-D
2. Pluszaczek i Piotrus :-D
3. Barszczyk i Piotrus :-D
4. Kinka i Kinga :-D
5. Issa_ZG i brzuch :-D
6. agutkaZG i Zuzia :-D
7. WerEla i Weronika :-D
8. mamaFilipa i Lidia :-D

EDIT :cool2: :-p

1. Mysza i brzuch :-D
2. Pluszaczek i Piotrus :-D
3. Barszczyk i Piotrus :-D
4. Kinka i Kinga :-D
5. Issa_ZG i brzuch :-(
6. agutkaZG i Zuzia :-D
7. WerEla i Weronika :-D
8. mamaFilipa i Lidia :-D

Agutka:-) dzięki w imieniu Weroniki;-) Uczę ją że ma sprzątać bo później wejdzie mi na głowę i już nic nie dam rady zrobić. A spódniczka miała być na wiosnę i lato, ale Werka sobie ją upodobała i chciałaby w niej chodzić codziennie:-D

A spotkanko milutkie, tylko rozpiętość wieku duża i dzieci raczej bawiły się osobno:-( Moje słońce raczej woli starsze dzieci, takie które się nią zajmują:-D

Mysza coś czuję że po wczorajszych wrażeniach wylądowałaś na porodówce, bo coś nie piszesz:tak:

reklama
Mysza raczej nie wykurzysz synka dzisiaj, bo i owszem słoneczko piękne, ale zimno okropnie więc w brzuszku lepiej bo cieplutko:-D
Właśnie rozwiesiłam pranie na balkonie i okropnie zmarzłam:-( Nawet nie myślałam że jest tak okropnie zimno, brrrrrrr.
Położyłam dziecko spać, jak wstanie to obiadek i na spacerek.
Moja Werka za tydzień w poniedziałek ma 3 urodzinki, jejku jak ten czas leci. Muszę w tygodniu kupić prezent, zamówić tort i kupić gadżety urodzinowe:-)
A niedawno była taka malutka, ach..., jeszcze chwila i zacznie umawiać się na randki:szok: mama przestanie być najważniejsza bo przyjdzie czas na koleżanki. Niby to takie odległe a mi się wydaje że to nastąpi już zaraz:sorry:

Do góry