reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

hihi :-D Dzięki Lilka - póki co fajnie jest:-D
Fajne dziewczynki :-D gratuluje Hani :-D

A podoba mi się to że mamy własne podforum :-D

I przypomnijcie mi jacy pediatrzy - są dobrzy w Zielonej :-D bo chyba muszę się zacząć tym interesować:-)

reklama
Mój syn należy do przychodni na zaciszu do dr Biegalskiej-Urbaniak. Jestem z niej zadowolna, a ponadto nie ma tam takiego tłumu jak w aldemedzie.

witam i ja

bedzie mnie CHYBA malo w najblizszym czasie
powdo?
zobaczcie trzeci suwaczek :sorry2:
mam dzis takiego nerwa ze szok
niby nic bo tesciowa spoko ale nigdy z nia nie mieszkalam i nie wiem jak to bedzie :sorry2: a bedzie 3 tygodnie

dziekuje kochane za komplementy dla coreczek:-)

buziaki i bede starala sie wlatywac czesto,ale nie wiem jak to bedzie z siedzeniem przy kompie w obecnosci tesciowej :sorry2:

Witam wszystkie Mamy obecne i przyszłe.

Ja właśnie oczekuję na pojawienie się mojego dzieciątka, co ma nastąpić już niebawem, bo na początku marca - w sam raz na spacerki.
Mieszkam na os. Piastowskim, więc będzie gdzie wędrować z wózeczkiem, do lasu lub parku rzut kamieniem. Przydało by się tylko jakieś miłe towarzystwo;-)

Lilka,gadasz glupoty z ta niefotogenicznoscia! (HuH,prawie sobie palce polamalam przy pisaniu tego slowa :sorry2: :-p) Czekam na Twoja fotke z tymi slicznymi ksiezniczkami,ktore masz w domku!!! :-) Hania,jak urosla od ostatniej fotki! :-) I takie juz madrusie oczka ma! :-) :tak: Szkoda,ze nie mieszkacie W PL,bo bym sie z checia z Wami spotkala. :-( :tak:
A jak przeczytalam o 3cim suwaczku,to wiesz,o czym pomyslalam? :zawstydzona/y: Ze jestes w ciazy,hahahahaha! :-D :-D :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :-p Powodzenia z tesciowka! ;-)

Nimrodel,witajcie! ;-) Super,ze nasze grono sie powieksza. :-) Zagladaj do Nas czesciej. :tak: :-)

Mysza,jak tam z imieniem chlopaczka Waszego? ;-) Doszliscie do porozumienia? :-p :sorry2:

Kinka,z mila checia,ale nie wiem,jak sie bede czula w najblizszym czasie,bo od poniedzialku walcze z chorobskiem. :wściekła/y: Dopadlo mnie jakies paskudztwo i walcze z tym ile wlezie. :baffled: A najsmutniejsze w tym wszystkim jest to,iz nie moge sie zbytnio widywac z Moja Zuzia,zeby Jej nie zarazic. :-(
Musimy sie wymienic nr komorkowymi - wtedy latwiej bedzie Nam sie zgadac,co do sali zabaw. :-) :tak:

reklama
Do góry