reklama
Minesota
Fan(ka)
Hej:-) Obudziło się nasze formu ZG a myślałam że jeszcze kogoś dorwę kto ma termin na luty a tu nic
Lilka - śliczna mała i ten śnieg ja chcę śnieg jak już urodzę ale jednak ja chcę śnieg
anmall - witaj:-) z której częsci Zielonej jesteś i ogólnie co porabiasz - hihi będe szybsza z pytaniami od Agutki
Lilka - śliczna mała i ten śnieg ja chcę śnieg jak już urodzę ale jednak ja chcę śnieg
anmall - witaj:-) z której częsci Zielonej jesteś i ogólnie co porabiasz - hihi będe szybsza z pytaniami od Agutki
anmall
Mamy wrześniowe '08
Mieszkam w zachodniej cześci miasta. Poza tym pracuje, pracuję i jeszcze raz pracuję. W domu sporo rzeczy sobie teraz odpuściłam - obowiązki przejął mąż. Lekarz kazał mi dużo odpoczywać, wiec to robię. Wcześniej poroniłam. Teraz od poczatku dostałam luteinę. Bardzo bym chciała by tym razem sie udało. Mój syn już od dawna dopomina się braciszka, choć ja wolałabym córkę - najważniejsze jednak by z ciążą było wszystko ok.
Minesota
Fan(ka)
Hej
Nastawienie pozytywne:-) prześpię poród
Ja jestem na zwolnieniu od listopada - miałam pewne problemy i tez dostałam luteinkę i nakaz leżenia - wcześniej trochę sie zapomniałam że jestem w ciąży i nie zauwazyłam że w 25 tygodniu miałam już skurcze:-)
a teraz się zastanawiam gdzie jest zachodnia strona miasta
anmall - trzymam kciuki żeby wszystko było oki :-) i masz się nie denerwować bo choć to twoje drugie dziecko to wiem że my czasem o tym zapominamy
Nastawienie pozytywne:-) prześpię poród
Ja jestem na zwolnieniu od listopada - miałam pewne problemy i tez dostałam luteinkę i nakaz leżenia - wcześniej trochę sie zapomniałam że jestem w ciąży i nie zauwazyłam że w 25 tygodniu miałam już skurcze:-)
a teraz się zastanawiam gdzie jest zachodnia strona miasta
anmall - trzymam kciuki żeby wszystko było oki :-) i masz się nie denerwować bo choć to twoje drugie dziecko to wiem że my czasem o tym zapominamy
Minesota
Fan(ka)
Ja w sumie nie potrafiłam miejsca znaleźć i pod koniec brzuszek mi się nie mieścił pod biurkiem Ale na początku to też BB cały czas sprawdzałam :-)
Do jakiego lekarza chodzisz??:-)
Do jakiego lekarza chodzisz??:-)
Minesota
Fan(ka)
Rosińska:-) ale u mnie to już koniec:-) i rodzę w Zielonej :-) i marzy mi się że to prześpię Ale nie chcę Cesarki:-)
reklama