reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Mysza,olalas mnie! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :baffled: :-p

Issa,witamy Cie serdecznie czerwienskowa - zielonogorzanko! :-) :tak: mam sentyment do Twojej obecnej miejscowosci zamieszkania. :-D :cool2:
Jesli chodzi o dr Ruta,to ja sama do niego chodze od wielu wielu lat - swietny ginekolog! Rewelacyjnie trafilas! :-) :tak:

reklama
czesc dziewczyny

ale mnie tu dawno nie bylo :szok::szok::szok::szok:
chyba odkad wyprowadzilam sie do N.

ogolnie w tym czasie zdazylam urodzic Hanulke :-) hihiii
jutro wkleje zdjecia

kurczaki ile tu nowych mamus :-)

witam was serdecznie
ja jestem Liliana i pochodze z Wolsztyna :-)
od 7 mieisecy mieszkam w Norwegi :-)
hihiii to chyba na tyle ;-)

pozdrawiam :-)

Cześć Liliana! Z tej strony Iza, mam nadzieję, że choć teraz Twoje strony to Norwegia to będziesz częściej witać w tych stronach internetowych :tak:

Lilus,no nareszcie! Juz myslalam,ze o Nas zapomnialas! :-( :-( :-(
Jeszcze raz z calego serducha gratuluje Ci Hanusi i z niecierpliwoscia czekam na jej fotunie! :-) :tak: :-)

Pozdrawiam Was cieplusio i (jak za dawnych czasow :cool2: ) przesylam buziaczki elviski!
:elvis: :elvis: :elvis: :-)

:-) helo

dziekuje za przywitanie po przerwie :-)
Agutka nie zapomnialam ino wiecznie jakies problemy a to z netem (cholernie dlugo czekalismy na zalozenie,potem przeprowadzka i znowu czekanie na zalozenie :baffled:),a to z kompem sie cuda dzialy....potem brak czasu bo Hania caly moj uporzadkowany dzien wywrocila do gory nogami :happy2:

teraz juz jest w miare lepiej;-)

a oto foteczki:

a oto Hania w drugiej dobie zycia- juz w domku :-)

sesja Hani z okazji skonczenia pierwszego miesiaca zycia :-)
Hania i jej leciutki usmieszek:-)

spacerek :-)

kulig :-)

wydeptana sciezka przez Mile :-D (byl dzien ale mialam zle ustawienie lampy i wyszlo ze wieczor )

Sylwester
Hania :-)

Mili :-)

przed Swietami

Święta i prezenty :-)

prezent mezusia bardzo go ucieszyl :-D:-D:-D do dzis codziennie bawi sie autem :-D Milena tez nie moze sie od zabawki tatusia odkleic :-D:-D

Hania i jej prezencik :-)

no to starczy ;-)
wkleilam wszystkie fotki jakie umiescilam na watku listopadowym od urodzenia Hanusi :happy2:

wlece pozniej ;-)

Cześć Dziewczyny!
Jestem z Zielonej i chętnie dołączę do Was jeśli mnie przyjmiecie. Od niedawna jestem na tym forum i narazie go powoli poznaję. Mam już 8-letniego synusia, a przedwczoraj dowiedziałam się, że znów jestem w ciąży.
:-):-):-)

reklama
Lilka - słodkie dziewuchy macie w domu - tylko pogratulować i życzyć dużo uśmiechniętych dni:tak:

Cześć Dziewczyny!
Jestem z Zielonej i chętnie dołączę do Was jeśli mnie przyjmiecie. Od niedawna jestem na tym forum i narazie go powoli poznaję. Mam już 8-letniego synusia, a przedwczoraj dowiedziałam się, że znów jestem w ciąży.
:-):-):-)

Hey anmall, gratulacje 2-giej ciąży i Witam :-)

Do góry