reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zgrabna mama

Witajcie dziewczynki :) Dzieki za komplementy i niestety musze Was zmartwić, bo przestałam :( Ale szczerze to nie z mojej winy, rozchorowałam sie strasznie, lewostronne zapalenie oskrzeli i podejrzenie zapalenia płuc, byłam tak słaba, że neistety musiałam odposcic cwiczenia....kurde mówie Wam jaka zła byłam :(( Teraz juz czuje sie lepiej, dzis wziełam ostatni raz antybiotyk (az 10 dni)i jak dojde do siebie na dobre to zaczynam znów. A już brzuszek robił się taki fajny...:-)
Rena na pewno dasz rade!!!!

reklama
Margaret dużo zdrówka życzę i szybkiego powrotu do dalszych ćwiczeń,
ja na razie nie odpuszczam, dzisiaj zaczynam 2 tydzień

Dzieki dziewczyny!
Rena SUPER!!!!! Trzymaj sie dzielnie! ja czuje sie powoli lepiej, ale do cwiczen wroce za jakies 2 tyg, jak na dobre odżyje.

margarett tzrymam kciuki za udany powrot do cwiczen
rena gratulacje :)

a ja jakos nie moge sie zabrac ... wiedzialam ze tak bedzie ...

reklama
Do góry