reklama
Szczerze gratuluję margarett
I zazdroszczę.
Ja od dzisiaj znowu na diecie
I rowerkiem do pracusi (ale to tylko dzisiaj). Sama jazda jest ok i na prawdę lubię jeździć, tyle,że ciężko zapakować wszystkie zakupy na rower
I zazdroszczę.
Ja od dzisiaj znowu na diecie
I rowerkiem do pracusi (ale to tylko dzisiaj). Sama jazda jest ok i na prawdę lubię jeździć, tyle,że ciężko zapakować wszystkie zakupy na rower
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Margarett super,ja mam za malo samozaparcia do cwiczenia w domu.Za to tez chodze na aerobik tyle,ze raz w tygodniu ale poltora godziny samych cwiczen no i w koncu na basenie sobie plywam bo Victor juz woli bez mamusi wiec kraze niedaleko jego a on ma przy tym radoche:-)Od srody bedzie leciec dieta kapusciana trzeba w koncu cos zrobic z ta nadwaga.
Swoja droga wypomnialam mezowi,ze to przez niego tak wygladam,to on mnie tak utuczyl bo przed slubem bylo ladnie,zgrabna fajna dziewczyna no a potem.......................
Swoja droga wypomnialam mezowi,ze to przez niego tak wygladam,to on mnie tak utuczyl bo przed slubem bylo ladnie,zgrabna fajna dziewczyna no a potem.......................
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Jako mama intensywnie tyjąca trzymam kciuki za Margarett
No i zjadałam kolację
Ale na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć, że wcześniej wniosłam kilka kartonów kafelków na 3 piętro, a na kolację zjadłam 2 pomidory i resztę krupniku z obiadu.
No ale jednak się złamałam
Ale na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć, że wcześniej wniosłam kilka kartonów kafelków na 3 piętro, a na kolację zjadłam 2 pomidory i resztę krupniku z obiadu.
No ale jednak się złamałam
vici
Co tam jedna kolacja i tak malusio zjadlas a po ciezkiej pracy nalezy sie
reklama
vici
No wiesz z innej strony to jak teraz pare dni wolnego to tez kiepsko z niejedzeniem kolacji.W koncu tu odwiedzinki tam rodzina.Wiec moze po wolnym zacznij:-)
Podziel się: