reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zgrabna mama

Witajcie dziewczynki :) Dzieki za komplementy i niestety musze Was zmartwić, bo przestałam :( Ale szczerze to nie z mojej winy, rozchorowałam sie strasznie, lewostronne zapalenie oskrzeli i podejrzenie zapalenia płuc, byłam tak słaba, że neistety musiałam odposcic cwiczenia....kurde mówie Wam jaka zła byłam :(( Teraz juz czuje sie lepiej, dzis wziełam ostatni raz antybiotyk (az 10 dni)i jak dojde do siebie na dobre to zaczynam znów. A już brzuszek robił się taki fajny...:-)
Rena na pewno dasz rade!!!!

reklama
Margaret dużo zdrówka życzę i szybkiego powrotu do dalszych ćwiczeń,
ja na razie nie odpuszczam, dzisiaj zaczynam 2 tydzień

Dzieki dziewczyny!
Rena SUPER!!!!! Trzymaj sie dzielnie! ja czuje sie powoli lepiej, ale do cwiczen wroce za jakies 2 tyg, jak na dobre odżyje.

margarett tzrymam kciuki za udany powrot do cwiczen
rena gratulacje :)

a ja jakos nie moge sie zabrac ... wiedzialam ze tak bedzie ...

reklama
Do góry