reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zgrabna mama

Ja mam wrażenie, że bardziej tyję teraz niż z Julkiem, ale sama dobrze nie pamiętam jak to wtedy było. Pocieszam się, że dam radę zrzucić jak przy Julku. Może nawet będzie lżej, bo przy dwójce będzie niezła bieganina.

reklama
Wyobraźcie sobie, że nie mam jeszcze pstrykniętego ani jednego brzuszka!! Nie to co w pierwszej ciąży jak się człowiek co chwilę fotografował :)
Postaram się nadrobić i wrzucić do galerii, bo tam jest wątek zamknięty :)

No tak Magdalena w pierwszej ciąży to kobieta by co 5 minut oglądała swój brzuszek.A w drugiej to już wie na czym stoi.
I myśli tylko o tym aby więcej nie przytyć.
Ale trzymam Cię za słowo.

U mnie wygląda to dokladnie tak samo. Mam gdzieś jakieś zdjęcia z wesela brzuszkiem ale tak jak z Klaudią fotografowałąm brzuszek co tydzień tak teraz nie robiłam tego wogóle. Może dzisiaj pstryknę to wkleję już taki mega duży tuż przed rozwiązaniem mam nadzieję.

Dori koniecznie pstryknij! Ja sobie ciągle obiecuję to zrobić dla dzieciaka. Julek ma taki album "Pierwszy roczek" (czy coś takiego) i tam jest wklejone w odpowiednim miejscu, jego zdjęcie jeszcze w brzuchu.
Młodszy nie może być poszkodowany!

reklama
Do góry