reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zgrabna mama

reklama
a ja jestem blizniak i tez nie moge zabrac sie za cwiczenia a to juz 4,5 miresiaca minelo :) widze ze nie jestem osamotniona ;)

Ja regularnie i systematycznie cwicze otwierajac i zamykajac lodowke ;) ale takie cwiczenia wkrotce moga sie przyczynic do zmiany garderoby :(

Idziu mój Maciek też jest chudziutki ale twierdzi że mu zanikają mięśnie brzucha.Bo przestał kopcić papierosy i więcej jada.Więc co wieczór teraz będziemy razem robić brzuszki.

BUBA2006 no ja też tak ćwiczyłam mięśnie rąk otwierając lodówke.Lub paluszki ćwicze na klawiaturzee.

no a dzisiaj? kto robi brzuszki??? hę?
od 3 dni wcieram krem na cellulit vichy, w poniedz. wyjeżdżamy na wakacje O0 >:D :-* :-X ??? :o :angel: :angel: sami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam nadzieję, że mnie wspomoże ten specyfik, bo się szykuje plaża na golasa 8) 8) 8)
BUBA dobre to otwieranie i zamykanie lodówki ;D ;D ;D

reklama
Idziu tez znam ten problem blizniaczkow i nasza podwojna nature..umysl by chcial a cialo nie moze ;D jednak juz postanowilam od pazdziernika ruszam na aerobik.

Do góry