reklama
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
A ja mimo, że wróciłam do wagi sprzed, to mam dziwne przemieszczenie kilogramków... te zbędne z udek (dzieło długaśnich spacerów) powędrowały do góry na brzuszek... No i nie wiem czy się cieszyć, czy smucić. Jak Julek jest wyrozumiały i mnie nie wymęczy do cna to wieczorkiem trzeskam trochę brzuszków, ale efektów nie widać. Generalnie moja garderoba "sprzed" jakoś tak nie leży...
Rybcia_21
Fanka BB :)
Magdalena25 to ja mam tak samo nogi sie zrobiły chudsze a brzusio bardziej grubszy.Choć nie wiem ile mam kilo.Jak będe 21 u ginki to sie chyba zważe na normalnej wadze.Tylko żebym się nie załamała jak mi powie że dużo waże.
dori
mi z 23 kg zostało jeszcze 3kg. w sumie nie jest źle. Coraz więcej ubrań sprzed ciąży zaczyna robić się dobra. I brzuch też jakoś się wciąga. Teraz może jeszcze trochę zleci bo przez wyrwanego zęba nie bardzo mogę jeść. No ale wiadomo chciałoby się się zrzucić więcej niż ta waga sprzed.
Rybcia_21
No to ja też nie jestem sama z tym lenistwem.Ale czasem jak znajde chwilke to zrobie 40 brzuszków i tyle i nic więcej he he.
reklama
Magdaleona
No a ja juz w nastepnym tyg wprowadzam się do nowego mieszkanka, więc sprzątanie, mycie okien, przenoszenie betów... też się nieźle nagimnustykuję
Podziel się: