reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zgrabna mama

Kurcze Margarett jak ja bym chciała tyle ważyć :p marzenia ....

A jeśli chodzi o ćwiczenia to ja z brzuszkami wymiękam, boli mnie tam w środku i boje się robić, ale od jutra będę ćwiczyć inne ćwiczonka z kasetą z Claudią Shiffer, jak mała wieczorem zaśnie to biorę się do dzieła bo w ciągu dnia to nie ma szans. Sorki dziewczyny że z brzuszków odpadłam :(

reklama
Iza może za duzo chciałaś naraz? A próbowalaś 6tkę Weidera? Jest na pocztku tego wątku. Tutaj wysilek jest stopniowany. Ja mam zamiar zacząć, może wieczorami jak Olo już będzie spał? Myślę, że już niedługo do tego dojrzeję... ;D

Eh... A moj zapal opadl jak tylko wroclam do pracy. Teraz nie mam nawet minuty dla siebie. A jak bobas idzie spac wieczorem, to ja troche tlko posprzatam i ide spac zaraz za nia bo w nocy kilka pobudek :(

Rozumiem Ciebie Priscilla doskonale, ale ja się zawzięłam i dzisiaj znowu 100!!! ale jestem z siebie dumna ;D ;D ;D
Irlandia może więc dotrzymasz nam towarzystwa ??? ja zaraz zaczynam :police: :police: :police:
Margarett ja wagowo to 50 ;D ;D ;D ale mięśniowo to tak w skrócie 0 :-[

No to ja musze się w końcu wziąść za siebie, bo...
no cóż byłam dzić na masażu - drenażu limfatycznym, bo mam bolące nogi (od porodu) i takie ciężkie itp. Pomyślałam, że limfa nie krąży prawidłowo, jednak masażysta niestety wyprowadził mnie z błędu, po kilku pytaniach i moich odpowiedziach (np. po marszu nogi bolą bardziej niż przed, itp) okazało się to nie limfa tylko ZAKWASY bo jestem delikatnie mówiąc niewysportowana. Facet do tego "wyoglądał" mnie i powiedział, że widać że nie jestem zwolenniczką sportów - oczywiście zaprzeczyłam, że jakto przecież ćwiczę codziennie palce na klawiaturze... ;)
No więc mam chodzić na basen i biorę się za siebie.
Acha nie karmie już od 1,5 miesiąca i od razu widac jak karmienie wpływa na spalanie kalorii - znowu 5 kg na plusie :(

Magdaleona - z innej beczki ;) masz nową fryzurkę ??? A co do karmienia to mam wrażenie ze nie umiem schudnąć przez nie właśnie, bo mam taki apetyt że hej!
Jakoś nie potrafię zabrać się za siebie, ćwiczyć mi sie nie chce a jedzonko ciągnie oj ciągnie :( zwłaszcza słodycze. Zawsze miałam problemy z wagą a teraz to już przekracza wszelkie standardy niestety :(

A ja jestem po pierwszej serii Weidera!
Z ciazy zostały "tylko" 2kg, oponki prawie nie ma, ale miesnie sflaczale. Moze macie jakies cwiczenia na posladki, bo ciagna mi sie po ziemi i mi wstyd... :-[

Magdaleona świetna fryzurka.
Iza nie martw sie ja też lubie bardzo słodycze.A że teraz mam problem z uzębieniem to nie jadam słodyczy.
A tak nie na temat wczoraj sie pozbyłam jednego zęba.Bo promieniował ból na węzły chłonne.

reklama
Magdaleona do twarzy Ci z krótkimi i kolorek też fajny.
Ja też coś muszę rzucić na włosy, ale moja fryzjerka, jedyna do której mam zaufanie w kwestii koloru, ma zaklad w Łodzi. Może jak mama wróci z urlopu to zosatnie z Olkiem a jak coś zrobię bo mi się ta monotonia znudziła. A teraz już mogę na dłużej wyjść skoro Olo je trochę z butli a z moją mamą jest grzeczniusi.
U mnie drugi dzień weidera zaliczony! A słodyczy nie jem bo większość ma w składzie mleko. :-[ Jadam tylko kisiel co drugi dzień i czasem powidła śliwkowe, bo dżemy już mi się znudziły.

Do góry