reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zgrabna mama

Magdaleona fryzurka super
Ja ostatnio dla lepszego samopoczucia też zmieniłam fryzurę i kolor również a raczej kolorki bo strzeliłam sobie balejaż
Dziewczyny ćwiczące trzymam kciuki za wytrwałość i efekty, mi też by się przydały ćwiczenia, na wadze o 1kg mniej niż przed ciążą ale mięśnie i skóra brzucha jakieś zwiotczałe :( tylko u mnie z wytrwałością kiepsko najdłużej udało mi się ćwiczyć przez 3 tyg a potem koniec :( a może by tak od jutra znów zacząć, Kasia od jutra do przedszkola to przed południem jak mały będzie spał mogła bym poćwiczyć ale czy będzie mi się chciało...

reklama
Magdaleona super fryzura bardzo ladnie wygladasz. Ja od przyszlego tygodnia ruszam na silownie juz sie tak zawzielam..zwlaszcza jak wloze ciuchy przedciazowe i mi brzuch odstaje :mad: musze sie tego flaka pozbyc

Mi może kilogramki nie zostały (mam ich nawet mniej, bu bu bu), ale mięśnie dupne jakoś siakoś sflaczałe. I za Chiny mi się nie chce ćwiczyć ;) Na szczęście mięśnie brzucha są w porządku.
Magdaleona suppperro fryzura :)
Też już zaczynam nudzić co do zmiany w moich włosach, ale boję się, że mi do końca wszystko wypadnie...

no i zeszlismy z figury na wlosy :)
ja 6tez planuje wizyte u fryzjera - szczegolnie ze za 3 tygodnie chcemy cgrzcic mala - trzeba jakos wygladac :) i cos do ubrania kupic bo nie moge ciagle na wszystkich uroczystosciach paradowac w tym samym stroju :)

Irlandia zerknij - cwiczenia na posladki ;)
i wiecie co się dowiedziałam, że jak się kończy karmić to momentalnie ten bezmięśniowy brzuszek rośnie ekspresowo, o rety, rety :-[ :-[

a ja kolor włosów po porodzie już chyba z 3 razy zmieniałam ;D ;D ;D a sukienkę na chrzciny kupiłam na allegro, podałam wymiary i pasowała "jak ulał": http://www.allegro.pl/item122655554_modest_and_adding_attraction_piccardo.html

ja przyznaje, ze jedyny ruch jaki uskuteczniam to spacery z wozkiem. A z 20 nadprogramowych ciazowych kilogramow 21 juz za mna :D Tylko, ze jestem bardziej sflaczala niz przed ciaza ::)

dzięki za miłe słowa co do fryzurki ;D
a co do rośnięcia brzuszka - brzuchola po zaprzestaniu karmienia... niestety jestem tego żywym przykłądem :( i waga tez się podniosła buuuu
A że jestem typowym Lwem to naprawde ciężko mi się zabrać za ćwiczenia, no chyba że mówimy o wygrzewaniu na słońcu - bo wg. mnie to też jest sport ;)

reklama
Do góry