reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zgrabna mama

anek@ - ja juz nie raz robilam postanowienia - ale jakos motywacji i checi brak :) chociaz po urodzeniu michala udalo mi sie pochodzic na zajecia przez kilka miesiecy - ale mialam towarzystwo sasiadki :)

reklama
A ja odpadłam po dwóch dniach szóstki! ;D
Yeż bym na aerobik jakiś pochodziła, ale mi fitness klub zamknęli pod nosem... ;)
A, lodówka u mnie pracuje mocno i klawiatura też. Najlepszy sprzęt do ćwiczen! >:D >:D >:D

Idziu no wlasnie tez znam siebie pod tym wzgledem i nie bede chodzic samatylko z kolezanka..bo cos czuje ze solo to za dlugo bym nie pochodzila ;D

anek@ - ja niestety nie mam z kim chodzic ... a gdyby tak szuklac wymowek to pewnie i inne sie znajda :) np. ze moj maz czesto wyjezdza a wtedy nie mam z kim zostawic maluchow ... itp ...

Oj dziewczyny coś czuję, że większe powodzenie miałby wątek "Słodkie grubaski" albo "Najważniejsze jest wnętrze a nie waga" hihihi ;D Jesteśmy beznadziejne! A przynajmniej ja jestem ::)

reklama
Do góry