reklama
proszę bardzo
Diety dla ka
Diety dla ka
Przy Indze przytyłam 20 kilo. Po porodzie zostało mi do zrzucenia 12kg. Nie karmiłam a zaraz po porodzie musiałam jeść bardzo dużo, żeby nadrobić żelazo, żeby mnie wypisali ze szpitala. Tydzień potem dostałam rwy kulszowej i nie mogłam chodzić przez kilka dni a przez jakie trzy tygodnie ledwo łaziłam. Miałam zakzaz jakichkolwiek ćwiczeń przez dłuższy czas Przez kilka miesięcy nie mogłam na siebie patrzeć w lustrze:-(.
Ale w końcu udało mi się zrzucić - dwa razy zrobiłam sobie dietę: po dwa tygodnie jadłam tylko raz dziennie malutki obiadek około południa. I po 8 miesiącach od porodu wróciłam do normy - ufff.
Mam nadzieję, że tym razem mniej przytyję i potem szybciej zrzucę.
Ale w końcu udało mi się zrzucić - dwa razy zrobiłam sobie dietę: po dwa tygodnie jadłam tylko raz dziennie malutki obiadek około południa. I po 8 miesiącach od porodu wróciłam do normy - ufff.
Mam nadzieję, że tym razem mniej przytyję i potem szybciej zrzucę.
To fakt, z kazdym dniem czuję, że jestem coraz słabsza i częściej w głowie mi sie kręci, na dzień dzisiejszy i kilka nastepnych zaprzestałam cwiczeń bo nie mam energii do spalania. Zaczne znowu za kilka dni jak ja skończę.
reklama
Podziel się: