reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zgrabna mama

reklama
A ja nie wiem co mam zrobić bo waga mi leci w dół.
Z jednej strony się ciesze ale z drugiej to nie będę miała jeszcze trochę cycków.
Może to dla was dziwne być dziewczynki ale w tydzień czasu zjechałam 3 kg

Rybciu chetnie sie z Toba zamienie, ja tez nie wiem jak to zrobiła, ale w ciagu tygodnia przytyłam ponad 2 kg;-) tzn wiem, bo piwko, pizza i ciasto robia swoje:-(
a tak powaznie Kochana moze lepieje badania zrobic, bo pod wpływem stresu mozna chudnąć ale moga to byc tez podwyższone chormony tarczycy bo tasiemca to raczej nie masz;-)

maarta Kochana nie wiem czy mam tasiemca
Ale jem wszystko piwko pije wnet codziennie
A w piątek to juz za dużo było piwka.
Nie zwracam uwagi na to co jem i chudnę.
Jeszcze trochę to dojdę do wagi z przed ciąży a brakuje mi tylko 4kg.

Chyba będę musiała się zabrać za siebie i iść do lekarza aby porobić sobie różne badania

Rybciu to daj mi troche tego chudniecia prosze.My w kwietniu idziemy na wesele,mielismy nie isc ale wszytko sie pochrzanilo i dltego zdecydowlismy sie isc.Tak jakos na przekor,jak wszystkie plany biora w leb to czemu i tej decyzji nie zmienic.

Rybciu to daj mi troche tego chudniecia prosze.My w kwietniu idziemy na wesele,mielismy nie isc ale wszytko sie pochrzanilo i dltego zdecydowlismy sie isc.Tak jakos na przekor,jak wszystkie plany biora w leb to czemu i tej decyzji nie zmienic.

vici chętnie bym się z Tobą zamieniła.Bo ja kolejny kg mam mniej.Normalnie nie wiem co się ze mną dzieje.

Rybcia idz do lekarza i niech cie skieruje na badania. Bo jesli sie nie odchudasz jesz normalnie i nadal waga szybko leci w dol to jest cos z organizmem nie tak.

:-)Laski prosze trzymać za mnie kciuki:tak: od dzisiaj zaczynam dietę, mam nadzieje, że wytrwam, jak narazie nastawienie psychiczne jest pozytywne:-)

Maarta - ja trzymam kciuki :)
I też poświątecznie znowu sie odchudzam :|
Kolacjom mówimy stanowcze nie!!!

reklama
Do góry