reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
A ja nie wiem co mam zrobić bo waga mi leci w dół.
Z jednej strony się ciesze ale z drugiej to nie będę miała jeszcze trochę cycków.
Może to dla was dziwne być dziewczynki ale w tydzień czasu zjechałam 3 kg
Z jednej strony się ciesze ale z drugiej to nie będę miała jeszcze trochę cycków.
Może to dla was dziwne być dziewczynki ale w tydzień czasu zjechałam 3 kg
Rybciu chetnie sie z Toba zamienie, ja tez nie wiem jak to zrobiła, ale w ciagu tygodnia przytyłam ponad 2 kg;-) tzn wiem, bo piwko, pizza i ciasto robia swoje:-(
a tak powaznie Kochana moze lepieje badania zrobic, bo pod wpływem stresu mozna chudnąć ale moga to byc tez podwyższone chormony tarczycy bo tasiemca to raczej nie masz;-)
a tak powaznie Kochana moze lepieje badania zrobic, bo pod wpływem stresu mozna chudnąć ale moga to byc tez podwyższone chormony tarczycy bo tasiemca to raczej nie masz;-)
Rybcia_21
maarta Kochana nie wiem czy mam tasiemca
Ale jem wszystko piwko pije wnet codziennie
A w piątek to juz za dużo było piwka.
Nie zwracam uwagi na to co jem i chudnę.
Jeszcze trochę to dojdę do wagi z przed ciąży a brakuje mi tylko 4kg.
Chyba będę musiała się zabrać za siebie i iść do lekarza aby porobić sobie różne badania
Ale jem wszystko piwko pije wnet codziennie
A w piątek to juz za dużo było piwka.
Nie zwracam uwagi na to co jem i chudnę.
Jeszcze trochę to dojdę do wagi z przed ciąży a brakuje mi tylko 4kg.
Chyba będę musiała się zabrać za siebie i iść do lekarza aby porobić sobie różne badania
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Rybciu to daj mi troche tego chudniecia prosze.My w kwietniu idziemy na wesele,mielismy nie isc ale wszytko sie pochrzanilo i dltego zdecydowlismy sie isc.Tak jakos na przekor,jak wszystkie plany biora w leb to czemu i tej decyzji nie zmienic.
Rybcia_21
Rybciu to daj mi troche tego chudniecia prosze.My w kwietniu idziemy na wesele,mielismy nie isc ale wszytko sie pochrzanilo i dltego zdecydowlismy sie isc.Tak jakos na przekor,jak wszystkie plany biora w leb to czemu i tej decyzji nie zmienic.
vici chętnie bym się z Tobą zamieniła.Bo ja kolejny kg mam mniej.Normalnie nie wiem co się ze mną dzieje.
reklama
Rybcia_21
Dziewczynki będę za was trzymać kciuki.
A u mnie waga wróciła tzn.Przytałam jakieś 2 kg.
Ale to może tylko przez to ze w swięta nie żałowałam sobie niczego
A u mnie waga wróciła tzn.Przytałam jakieś 2 kg.
Ale to może tylko przez to ze w swięta nie żałowałam sobie niczego
Podziel się: