No dobra drugi dzien inął i sie trzymam, co prawda waga wskazuje to samo ale nie licze od razu na cuda;-) w kocu troche tego jest do zrzucenia w pracy mam sajgon więc i nie mam zcasu na myslenie ze mi w brzuchy burczy. ZI wybrałam diete kopenhadzką bo tam kawe mozna pić, zrezygnowąłam tylko ze szpinaku bo jest fuj.
reklama
No i nie zjadłam 4 kg ;p
Kochana jakbys zjadła to pewnie rekord bys pobiła a dorsz pychotka
a j asie trzymam dalej, po trzech pełnych dniach jest ok, juz nie czuje takiej potrzeby jedzenia
Joaska prosie prosie prosie wyslij mi troche, zrobie dla Ciebie wszystko
Pożarlim ;p
Ale wczoraj już znowu nie jadłam kolacji. Chyba nawet mam motywację (na razie), bo mi wyszło, wg jakiejś śmiesznej teorii, że 15 kg powinnam zrzucić .
Z jednej strony stwierdziłam, że głupia ta teoria, ale gdzieś tam w mózgu już się coś uruchomiło i mnie mobilizuje.
joaska 15 kg ??? to troche duzo ... nie przesadz kochana
no i powodzenia w odchudzaniu ...
bo ja to sie nigdy chyba nie pozbede swoich waleczkow na brzuchu ... nigdy sie nie ochudzalam i nie sadze abym dala rade - u mnie bardziej potrzebna jest gimnastyka i gdybym miala kogos do towarzystwa to juz dawno bym smigala na jakis aerobik czy cos a tak - samej mi sie nie chce ..,
no i powodzenia w odchudzaniu ...
bo ja to sie nigdy chyba nie pozbede swoich waleczkow na brzuchu ... nigdy sie nie ochudzalam i nie sadze abym dala rade - u mnie bardziej potrzebna jest gimnastyka i gdybym miala kogos do towarzystwa to juz dawno bym smigala na jakis aerobik czy cos a tak - samej mi sie nie chce ..,
vici
mama Victor´a & Raphael`a
A ja chce wlasnie 15 schudnac ale jakos zebrac sie nie moge a bylo nawet nawet a teraz ....:-(
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Ja czuję, że po tej ciąży będę musiała się za siebie wziąć.
No chyba, że mały wyciągnie ze mnie nadmiarowe kg.
No chyba, że mały wyciągnie ze mnie nadmiarowe kg.
Rybcia_21
Fanka BB :)
Muszę wam dziewczynki powiedziec że się wczoraj wzięłam za siebie tzn.za mój brzuszek bo oponka rośnie a tu za pasem lato nas przywita.
I tak od wczoraj z siostrą brzuszki ćwiczymy.
I tak od wczoraj z siostrą brzuszki ćwiczymy.
reklama
Podziel się: