reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zgrabna mama

Efektu jojo si enie obawiam bo dieta jest rygorystyczna i mysle ze żoładek bardzo sie skurczy i nie ma opcji,żeby zaraz później sie objadać, zreszta mysle,ze sama bede dbac przez jakis czas o dietetyczne jedzenie:tak: ale efekty sa, wazyłam 68 a dzisiaj po 7 dniach waga wskazuje 64, musze dojśc do 60;-)
Joaska ja kawy nigdy nie slodziłam i nie słodze, za to pije z mlekiem i teraz tez tak robię:-)

reklama
dziewczyny - to straszne jak sie katujecie - nie moge tego czytac ...

ja ciagle planuje gimnastyke na zrzucenie oponek ale mi nie wychodzi - nie chce mi sie cwiczyc :)

Wiecie koniec mordęgi:tak: jutro 10 dzień i ani dnia dłużej nie wytrzymam, nie dam juz rady, bardzo osłabiony mam organizm, schudłam 5 kg i wystarczy.... musze sie zregenerowac bo jak ide to mam zawroty głowy i boje sie ze zemdleję.

brałam brałam, codziennie centrum, czytałam na temat innych diet i chyba teraz bede musiała sie trzymac tabeli kalorycznej, ale po tej uproszczonej diecie chce się owoców, warzyw, ona jest super pod tym wzgledem, że nie trzeba sie wysilac zeby posiłek przygotować i skladniki tez do dostania w pierwszym lepszym sklepie. No ale jeszcze jutro!

Marta gratki wynikow.Ale tak z 2 strony to mnie przezazilas:-( slabo,zawroty glowy:-( hmmm zobacze jak u mnie bedzie to samo to skoncze ta dietke przed czasem i przejde na zupke z kapusty.

reklama
Do góry