reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
No bedzie trzeba ale narazie "zabezpieczenie"zostalo
Jednak nadmiar kilogramów szkodzi, ewentualnie mózg mam obrośnięty tłuszczem i nie myśli tak, jak potrzeba.
Nadszedł ten moment, że zaczynam myśleć o kupieniu jakiegoś wspomagacza.
Dupa rośnie i sama z siebie nie chce zmaleć. Niby się ruszam, bo przy Jagodzie nie da się nie ruszać. Codziennie tańczymy, biegamy, skaczemy... nawet zaczęłam z nią ćwiczyć, tyle, że to akurat nieregularnie i nic. W pracy siedzę na tyłku i cały czas mi się chce jeść. A jeść mi się chce coraz bardziej
Jeszcze trochę i przejdę na jakąś ostrą dietę. Zobaczymy.
Na razie żyję nadzieję, że jak do tego ruchu dorzucę wspomagacza, to może trochę mnie ubędzie.
Słyszałam o apleficie. Chyba go sobie kupię. Podobno skutecznie zmniejsza apetyt.
Może przynajmniej nie będę co chwile szukała co by tu zjeść.
A może bierzecie coś innego, co możecie polecić?
HELP
Nadszedł ten moment, że zaczynam myśleć o kupieniu jakiegoś wspomagacza.
Dupa rośnie i sama z siebie nie chce zmaleć. Niby się ruszam, bo przy Jagodzie nie da się nie ruszać. Codziennie tańczymy, biegamy, skaczemy... nawet zaczęłam z nią ćwiczyć, tyle, że to akurat nieregularnie i nic. W pracy siedzę na tyłku i cały czas mi się chce jeść. A jeść mi się chce coraz bardziej
Jeszcze trochę i przejdę na jakąś ostrą dietę. Zobaczymy.
Na razie żyję nadzieję, że jak do tego ruchu dorzucę wspomagacza, to może trochę mnie ubędzie.
Słyszałam o apleficie. Chyba go sobie kupię. Podobno skutecznie zmniejsza apetyt.
Może przynajmniej nie będę co chwile szukała co by tu zjeść.
A może bierzecie coś innego, co możecie polecić?
HELP
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Ja ci mojej "diety" nie polecę, bo mam już 10kg do przodu...
Choć to dziwna dieta, bo zaczyna się od "jojo", a potem w dół (mam nadzieję... )
Choć to dziwna dieta, bo zaczyna się od "jojo", a potem w dół (mam nadzieję... )
No tak, tylko, że u mnie te 10 kg, to bez tego cudownego balastu
Ech, ciąża - piękny czas. Człowiek jadł sobie bezstresowo o której mu się chciało.
Kurcze - doły miałam w ciąży, jak przekroczyłam 70, ale wtedy, to przynajmniej był tego powód, nie to co teraz. A już tak pięknie w pewnym momencie było. Rok temu na święta to nawet się sobie podobałam.
Ech, ciąża - piękny czas. Człowiek jadł sobie bezstresowo o której mu się chciało.
Kurcze - doły miałam w ciąży, jak przekroczyłam 70, ale wtedy, to przynajmniej był tego powód, nie to co teraz. A już tak pięknie w pewnym momencie było. Rok temu na święta to nawet się sobie podobałam.
Zgrabna mama to moze ja bede za dwa lata jak dobrze pojdzie Ale juz robie pierwsze kroki w tym kierunku. Od 1 marca zapisuje sie na aerobic w wodzie i aerobic-rozsciaganie itd,... na sali. No i jak mi dobrze bedzie szlo to pozniej ide do dietetyka. Czas najwyzszy sie za siebie wziasc
W miedzyczasie musze zrobic badania hormonalne itd.......KOniec z mysleniem tylko o dzieciakach teraz czas sie leczys samemu
W miedzyczasie musze zrobic badania hormonalne itd.......KOniec z mysleniem tylko o dzieciakach teraz czas sie leczys samemu
No to się cieszę, że jest nas więcej ;-)
Nawet plusa grypy żołądkowej znalazłam. Przez kilka dni nie myślałam o jedzeniu ;p
A teraz tylko tak trzymać, czyli zdrowe, niskokaloryczne jedzenie.
A jak mi nie wyjdzie, to się może i do odsysania przekonam, chociaż zawsze byłam przeciwna.
Nawet plusa grypy żołądkowej znalazłam. Przez kilka dni nie myślałam o jedzeniu ;p
A teraz tylko tak trzymać, czyli zdrowe, niskokaloryczne jedzenie.
A jak mi nie wyjdzie, to się może i do odsysania przekonam, chociaż zawsze byłam przeciwna.
reklama
Podziel się: