reklama
Vici super!!
Joasiu trzymam się jakoś chociaz wczoraj nie wytrzymałam i zjadłam 2 kartacze ale smaczne były;-) no ale wieczorkiem 58 km rowerkiem więc mysle ze za bardzo sie nie odłozyło
jak narazie to 1 kg mniej, ale co to znaczy kg, ja chce przynajmniej 10 zrzucic;-)
Joasiu trzymam się jakoś chociaz wczoraj nie wytrzymałam i zjadłam 2 kartacze ale smaczne były;-) no ale wieczorkiem 58 km rowerkiem więc mysle ze za bardzo sie nie odłozyło
jak narazie to 1 kg mniej, ale co to znaczy kg, ja chce przynajmniej 10 zrzucic;-)
Rybcia_21
Fanka BB :)
maarta to i tak ładnie jak kilo mniej.
A jak będzie tak szybko spadać
to na jesień będziesz ważyć ze 40kg.
hehehe marzenia scietej głowy
Rybcia_21
Fanka BB :)
pewnie ze zawsze można mieć marzenia
Ja tam bym chciała zejść do wago 60gk i to by mi starczyło
Ja tam bym chciała zejść do wago 60gk i to by mi starczyło
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Tyle km przejechałaś mama mija to nieźle.Vici super!!
Ja też w końcu z Victorem zacznę na rower wychodzić bo mam przyczepkę tzn trzeba ją odebrać od znajomych a pada i czekam na ładną pogodę i w drogę:-)
Ja też bym chciała do 60kg dojść a później jeszcze ze 3-4.Poniżej 55kg sama sobie się nie podobam więc nawet te 60 będzie oki.
A ja chce powiedzieć, że 50 km, to na prawdę nie tak dużo, jak się wydaje.
Może nie na pierwszą wyprawę (na pierwszą polecam 20), ale na drugi dzień trzeba też na rower wsiąść i nie ma zmiłuj ;p
A potem to już się wydaje, że to był moment, a ponad 50 na liczniku ;p
Bo ja tylko z licznikiem jeżdżę ;p
Może nie na pierwszą wyprawę (na pierwszą polecam 20), ale na drugi dzień trzeba też na rower wsiąść i nie ma zmiłuj ;p
A potem to już się wydaje, że to był moment, a ponad 50 na liczniku ;p
Bo ja tylko z licznikiem jeżdżę ;p
reklama
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Ja podziwiam Wasze samozaparcie!
Nie mam silnej woli do ćwiczeń... Nie mysle o jakiejś diecie, ale poćwiczyć by się przydało... Życzę powodzenia i trzymam kciuki...
Nie mam silnej woli do ćwiczeń... Nie mysle o jakiejś diecie, ale poćwiczyć by się przydało... Życzę powodzenia i trzymam kciuki...
Podziel się: