reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zgrabna mama

Ja w ramach powracania do figury, albo jeszcze lepszej figury, jeżdżę do pracy rowerem. Tylko czemu tak mnie tyłek boli?

reklama
moze zapomnialas siodelka nalozyc :) haha :)

a tak na powaznie to gratuluje samozaparcia :)
ja w niedziele bylam na rolkach z wozkiem a chlopcy na rowerach - zrobilam 5 km i musialam zdjac rolki bo sobie bable porobilam na kostkach :( powrotne 5 km zrobilam na poieszko bardzo szybkim marszem zeby rowerzystow dogonic :)

Ja od poniedzialku ide na aerobik, nie wiem jak ja to przezyje chyba ducha wyzione w trakcie zajec ;-) ostatnio cwiczylam...o matko wieki temu juz, na sama mysl o cwiczeniach mam zakwasy.

Widze dziewczyny ogolna mobilizacje :-) gratuluje wszystkim wytrwalym!! Ja niestety narazie "cwicze" drzwiczki od lodowki ale brak mi bardzo moich sportow sprzed ciazy.:-( :-( moze tez sie zbiore..??Brak tez motywacji. Wiem jedno ze napewno zima grany bedzie snowboard i to na maksa gdyz w zeszlym roku z wiadomych "powodow" moglam sobie tylko popatrzec...:wściekła/y: ale jesli przed wyjazdem nie rozruszam dupska to zle bedzie,zle...a zima tuz,tuz...

no prosze - snowboard :) u nas tylko narty - na ktore w zeszlym roku tez moglam tylko popatrzec :)

a od piatku tez chce zaczac chodzic na cwiczenia - na poczatek 1 raz w tygodniu potem 2 razy .... tylko czy moje miesnie to wytrzymaja ???

buba - z moimi miesniemi tez nie jest najlpiej - po niedzielnych rolkach do dzisiaj mam zakwasy :) ale to byl moj pierwszy jakikolwiek trening od kilku miesiecy :)

tak a'propos aerobiku - dziewczyny, dacie radę ćwiczyć w podskokach?
Ja to nawet nie potrafię szybko chodzić, a co dopiero jakiś podskok wykonać.
A wszystko oczywiście przez piersi. Jak ostatnio z wanny wyskoczyłam, to aż mi się łzy w oczach pojawiły z bólu.

reklama
mam do Was małe pytanie nie znacie jakiś super skutecznych cwiczeń na brzuszek, bo po ciąży jeszcze mi nie zniknął i dopiero teraz biore się za siebie bo w końcu mam na to czas...nie wiem jakim cudem, ale mam :happy:

Do góry