reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zgrabna mama

reklama
Papjka my z mężem już 3 raz zmieniamy miesjce zamieszkania...
A pierwszy sen na naszym wspólnym juz mieszkanku to był taki, że mój mąż poszedł rano (skoro świt ;) ) po bułeczki, zrobił śniadanko, kwiatuszki itp... - wiesz może raz się sen sprawdził ;)

Margarett oj basenik to rewelka szczegolnie dla obolalego kregoslupa od noszenia malych "pudziankow" tylko ja cieplolubna jestem i dla mnie dobra jest woda w basenie dla niemowlaczkow bo w normalnym momentalnie zamarzam..:-( ale chodze z Frankiem regularnie na basen wiec tam tez troche poplywam.A przy okazji to niezly aqua-areobik z tymi bobasami na basenie:-D :-D
Magdaleona udanych i owocnych "cwiczen" zycze;-)

ja tez mam zamiar chodzic z mala na basen ale jakos nie moge sie zabrac za to ... a sezon juz sie zaczal i moze byc zaraz za pozno - ja sama chodzic nie bede bo nie umoem plywac :)

margarett milej zabawy na basenie :)

reklama
Do góry