reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Jakoś co chwilę sobie przypominałam o wszystkim i rzeczywiście autentycznie czuję smutek i przygnębienie...
Musze powiedziec ze jak na watek "lista lipcowych mamus" to jakos malo aktywnie jest na tym forum. Dziewczyny gdzie wy jestescie!!! Na tak duzo lipcoweczek melduje sie tylko garstka!!! Piszcie i nie wstydzcie sie!!! Tu sie naprawde fajnie gada!!!
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Chyba po wypadku Marthusi nikt na razie nie ma nastroju na gadanie o bzdurkach W końcu to ona założyła ten wątek i ma na nim nr 1 aż mi się serce kroi jak patrze na liste mamuś lipcowych i suwaczek Marthusi który wciąż idzie do przodu ;(
Macie racje ale w innych watkach tez gadamy o roznych innych rzeczach (ciuszki, zakupy, problemy). Mi chodzilo o to ze duzo dziewczyn sie zarejestrowalo i nic o nich nie slychac i nawet w tych tematach ktore nas zabolaly , nie biora udzialu!!! Wy ( Elpis, K@siek, Aneczka, itd...) potraficie rozmawiac i dzielic sie roznymi informacjami. Mowicie o swoich dolegliwosciach, przebytych badaniach i to nie sa bzdury! Mnie tez bardzo boli co sie Marthusi przytrafilo, ale my mamy to forum i mozemy sie na nim wygadac!!!
witajcie co do jednego sie z wami zgodze bywam rzadko ale moje samopoczucie czesto mi na to nie pozwala nawt nie chce mi sie właczac komputera pozniej nie umiem nadrobic zaleglosci nie wiem w jaki watek mam sie właczyc do tego wczoraj walentynki w domu sama jak palec przykro tak jakos wiecie jakie robimy sie w ciazy wrazliwe a poza tym zaczynam sie martwic nie czuje jeszcze ruchow mojego maluszka no chyba ze nie nie umiem ich wyczuc do tego bol w podbrzuszu taki nasilajacy sie i niezaciekawe wyniki moczu i krwi jutro ide do lekarza przyznam ze boje sie jak cholera
reklama
AneczkaK
mama bambulinkow
To prawda ,ze malo dziewczyn jest aktywna na forum.Ja chyba nie rejesrowalabym sie tylko po to zeby sie wpisac na liste bo to bez sensu.Forum moga ogladac przeciez goscie i jak sie ktos nie lubi wypowiadac to chyba to wystarcza.Rozumiem jak ktos nie ma stalego dostepu i odzywa sie raz na jakis czas ale byly i takie dziewczyny , ktore sie tylko zapisaly i sluch o nich zaginal ich sprawa nie chca gadac to nie I tak to forum jest super ;D
Basiu nie denerwuj sie wez sobie nospe i odpoczywaj.Mocz podobno czesto jest w ciazy bylejaki.Daj znac po wizycie
Basiu nie denerwuj sie wez sobie nospe i odpoczywaj.Mocz podobno czesto jest w ciazy bylejaki.Daj znac po wizycie
Podziel się: