reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

Nie musisz czuc sie glupio!!! To ja sie troche glupio czuje bo chcialam was zachecic do czestszego pisania a zostalo to odebrane jako krytyka!!! Ja sie tylko pytalam gdzie wy sie podziewacie?? To nie mialo byc nic negatywnego, a poza tym to forum ma byc na tle przyjacielkim a nie zeby byly jakies konflikty!!!
Tym bardziej ze zaczelam dzisiaj ten watek slowami, ze wiem iz pewnie macie inne rzeczy w glowie...!!!!
Ja chcialam tylko zachecic, a nie zmuszac, a tym bardziej nie miala to byc krytyka!!!

reklama
To nie w tym watku tak zaczelam sorry!!!
Ale tak czy tak nie chcialam nikogo urazic!!!!

PEACE! PEACE! PEACE!!
Niech kazda pisze, kiedy ma potrzebe albo ochote i nie roztrząsajmy tematu :)
Ja pisze, bo Was lubie :))) WSZYSTKIE :)

łee no ja też nie miałam nic złego na myśli  :) jedno jest pewne...slowo pisane to nie to samo co mówione... ;) w takim razie przepraszam bo chyba  coś źle ujęłam lub odebrałam ;) a uwielbiam was czytać  :)  a w ogole to się pochwalę że bylam dzisiaj na wizycie kontrolnej i słyszałam boskie tętno Kruszynki  :) fajowo  :)  ;D

O raju,ale sie temacik rozwinął!Ładnie to tak bez cioici Oli ;)? Ja mam nadzieję w miarę często się udzielam,może ostatnio mniej bo mam cały czas remont a właściwie jego koniec i od rana do wieczora zasuwam i sprzątam...Muszę przystopować bo zaczęłam się troszkę martwić o zdrowie po tych wydarzeniach...

a ja się zgadzam z Elpis myśle właśnie tak jak ty niestety taka jest smutna prawda że coraz częściej zdarzają się poronienia i nie dziwię się tym dziewczynom że się tym nie dziela ja jak poroniłam w ósmym tygodniu
to nawet z rodziną nie chciałam o tym rozmawiać samo wspomnienie dziecka sprawiało mi bół
wiem kreciku że nie miałaś nic złego na myśli a tak przy okazji to ja też się wytłumaczę jestem rzadko
bo mam zalecone leżenie niestety już dwa razy w tej ciąży byłam na oddziale patologii ciąży i staram się
leżeć jak najwięcej

Witam przyszłe lipcowe mamusie :)

Mam nadzieje , że można się dołączyć ? :)

Mam na imię Mariola, mam 24 lata i termin na 21 lipca :)

Pozdrawiam serdecznie :)

reklama
Dzięki za miłe powitanie :)

A która będzie pierwsza to się okaże ;)

Dziewczyny, a czujecie już ruchy ?
Bo ja nie bardzo i to jest u mnie obecnie schiza nr 1 ....

Do góry