reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

Basienko przecudne zdjecia ;D ;D ;D Bobas jak malowany i taki wyrazny.Ciesze sie ,ze znowu jestescie z nami :)

reklama
Hej Lipcoweczki, gdzie wy sie wszystkie podziewacie??? Ja chyba nie mam szczescia z wami na biezaco pogadac!!!
Przypuszczam ze to ze wzgledu na to ze sie weekend zaczal i spedzacie mile czas wsrod bliskich i przyjaciol!!!
Mam jednak nadzieje ze od poniedzialku znow sie zacznie ostre plotkowanie!!! Pozdrawiam

No właśnie weekend już się zaczął a ja zamiast miło go spędzać w gronie rodzinnym czekam na mężusia.
Pojechał na kilka dni na delegacje i właśnie powoli wraca.
A ja czekam jak na wybawienie, bo smutno tak jakoś bez chłopa...

Witam Was dziewczynki...I ujawniam sie (lepiej poznio niz wcale :laugh:). Mam termin na 20 lipca i nareszcie cos mi sie moj brzusio zaokraglil. Bardzo sie martwilam, bo przytylam na razie tylko 1.5 kg, ale moze i dobrze, bo i tak do szczuplych nie naleze. Jestem tez chyba duzo starsza od Was, skoncze w tym roku 33 lata ;D i to moja pierwsza ciaza. Na razie pracuje normalnie, choc strasznie mi sie nie chce.. Wpiszecie mnie na liste? Wkleje jakes zdjecie jak mi kochany maz zrobi. Pozdrawiam Was wszystkie w to sloneczne popoludnie! Trzymajcie sie dzielnie i uwazajcie na brzuszki!

witaj jagusia, ja też mam prawie 33 lata i też będę miała pierwsze dziecko, ale staram sie pracować w domu.
wpadaj tu jak najczęściej

WItamy na pokładzie droga Jagusiu :) Ja też przez jakiś czas przed ujawnieniem prowadziłam partyzantkę ;D

nu nu! partyzantki!
a może jeszcze jakies są nieujawnione! ujawniać się do nas!
ciotki zawsze służą radą ;D

reklama
Dziekuje za tak mile przyjecie ;) teraz to bede juz wpadac regularnie! Obiecuje!
Piszecie ze juz czujecie ruchy maluszkow, u mnie narazie nic, albo ja jakas dziwna jestem i nic nie zauwazam.
Na rozmiary gornych partii mojego ciala natomiast nie moge narzekac, chyba wszystko powiekszylo mi sie dwukrotnie...
Czeka mnie dzis tesciowa & co., przyjezdzaja na urodziny meza. Dobrze tyle ze nie musze gotowac - idziemy do restauracji :p :p Odpoczywajcie i leniuchujcie. Pa.Pa.

Do góry