reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

Basienko przecudne zdjecia ;D ;D ;D Bobas jak malowany i taki wyrazny.Ciesze sie ,ze znowu jestescie z nami :)

reklama
Hej Lipcoweczki, gdzie wy sie wszystkie podziewacie??? Ja chyba nie mam szczescia z wami na biezaco pogadac!!!
Przypuszczam ze to ze wzgledu na to ze sie weekend zaczal i spedzacie mile czas wsrod bliskich i przyjaciol!!!
Mam jednak nadzieje ze od poniedzialku znow sie zacznie ostre plotkowanie!!! Pozdrawiam

No właśnie weekend już się zaczął a ja zamiast miło go spędzać w gronie rodzinnym czekam na mężusia.
Pojechał na kilka dni na delegacje i właśnie powoli wraca.
A ja czekam jak na wybawienie, bo smutno tak jakoś bez chłopa...

Witam Was dziewczynki...I ujawniam sie (lepiej poznio niz wcale :laugh:). Mam termin na 20 lipca i nareszcie cos mi sie moj brzusio zaokraglil. Bardzo sie martwilam, bo przytylam na razie tylko 1.5 kg, ale moze i dobrze, bo i tak do szczuplych nie naleze. Jestem tez chyba duzo starsza od Was, skoncze w tym roku 33 lata ;D i to moja pierwsza ciaza. Na razie pracuje normalnie, choc strasznie mi sie nie chce.. Wpiszecie mnie na liste? Wkleje jakes zdjecie jak mi kochany maz zrobi. Pozdrawiam Was wszystkie w to sloneczne popoludnie! Trzymajcie sie dzielnie i uwazajcie na brzuszki!

witaj jagusia, ja też mam prawie 33 lata i też będę miała pierwsze dziecko, ale staram sie pracować w domu.
wpadaj tu jak najczęściej

WItamy na pokładzie droga Jagusiu :) Ja też przez jakiś czas przed ujawnieniem prowadziłam partyzantkę ;D

nu nu! partyzantki!
a może jeszcze jakies są nieujawnione! ujawniać się do nas!
ciotki zawsze służą radą ;D

reklama
Dziekuje za tak mile przyjecie ;) teraz to bede juz wpadac regularnie! Obiecuje!
Piszecie ze juz czujecie ruchy maluszkow, u mnie narazie nic, albo ja jakas dziwna jestem i nic nie zauwazam.
Na rozmiary gornych partii mojego ciala natomiast nie moge narzekac, chyba wszystko powiekszylo mi sie dwukrotnie...
Czeka mnie dzis tesciowa & co., przyjezdzaja na urodziny meza. Dobrze tyle ze nie musze gotowac - idziemy do restauracji :p :p Odpoczywajcie i leniuchujcie. Pa.Pa.

Do góry