reklama
Hej - ja tez sie nie odzywalam tutaj z tych samych powodow jak pisza Elpis i Kasiek.
Wiecie co, dostalam dzis ze szpitala liste co mam ze soba zabrac i rozne formularze do wypelnienia, jeden do urzedu stanu cywilnego z imieniem dziecka...a my jeszcze zupelnie nie mamy pojecia na imie ??? To znaczy mamy jakies tam typy, ale jakos nie mozemy sie dogadac. Ostatnio postanowilismy ze poczekamy jeszcze miesiac i jak bedziemy wiedziec czy chlopiec czy dziewczynka to sie zdecydujemy - ale leniuchy z nas nie? Problem w tym ze jezykiem ojczystym Marca jest francuski, wiec imie powinno podobnie brzmiec w obu jezykach ;D A to nam. leniuchom, nie ulatwia zadania...
Wiecie co, dostalam dzis ze szpitala liste co mam ze soba zabrac i rozne formularze do wypelnienia, jeden do urzedu stanu cywilnego z imieniem dziecka...a my jeszcze zupelnie nie mamy pojecia na imie ??? To znaczy mamy jakies tam typy, ale jakos nie mozemy sie dogadac. Ostatnio postanowilismy ze poczekamy jeszcze miesiac i jak bedziemy wiedziec czy chlopiec czy dziewczynka to sie zdecydujemy - ale leniuchy z nas nie? Problem w tym ze jezykiem ojczystym Marca jest francuski, wiec imie powinno podobnie brzmiec w obu jezykach ;D A to nam. leniuchom, nie ulatwia zadania...
Macie jeszcze troche czasu by poleniuchowac!!! Do urzedu i tak pojdziecie dopiero po porodzie wiec i imie moze poczekac!!! Ja tez jeszcze nie mam konkretnych typow i nawet nie wiem co za skarb siedzi u mnie w brzuszku!!!
Grund to sie nie przejmowac, czasami rozwiazanie przyjdzie nieoczekiwanie!!!
Grund to sie nie przejmowac, czasami rozwiazanie przyjdzie nieoczekiwanie!!!
ja tez nie mam imienia ale w Polsce nie trzeba na szczęście już znać imienia, póki sie nie rejestruje w urzędzie, więc spokojnie, mam jeszcze czas
co do udzielamnia się na forum to jakoś ostatnio czytam tylko a nie mam jakoś chęci gadać, mam nadzieję, że się to zmieni
co do udzielamnia się na forum to jakoś ostatnio czytam tylko a nie mam jakoś chęci gadać, mam nadzieję, że się to zmieni
Boze dziewczyny, ja widze kto sie udziela i przy tej sytuacji jaka dotknela w sumie nas wszystkie to, to rozumiem!!!
Mi chodzi tylko o to, ze wiem ze jest nas wiecej niz sie melduje!!! Ty ewan jestes w miare czesto, i to co napisalam to nie mialy byc zarzuty tylko prosba by te dziewczny co sie zameldowaly i nie pisza prawie wcale(i to przed Marthusi smutnym zdarzeniem), zaczely w koncu pisac!!!
Nawet o ich terazniejszym samopoczuciu!!!
Mi chodzi tylko o to, ze wiem ze jest nas wiecej niz sie melduje!!! Ty ewan jestes w miare czesto, i to co napisalam to nie mialy byc zarzuty tylko prosba by te dziewczny co sie zameldowaly i nie pisza prawie wcale(i to przed Marthusi smutnym zdarzeniem), zaczely w koncu pisac!!!
Nawet o ich terazniejszym samopoczuciu!!!
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
hmmm.. a ja pomyslalam inaczej - moze bardziej pesymistycznie... ale na liste wpisywalysmy sie ja bylysmy w 5-8 tygodniu.... po tym co sie ostatnio wydarzylo (obym sie mylila).. to nie mamy pewnosci ze ta lista jest w 100 % aktualna... wiecie co mam na mysli... wiec nie oceniajmy dziewczyn, ktore nie sa aktywne, gdyz tak na prawde nie wiemy dlaczego... To takie moje odczucia,,, chyba sie nie pogniewacie ze tak napisalam..
reklama
Corsini
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Ja się wpisałam Kreciku na listę...ale nie udzielam się az tak bardzo po częsci wynika to z mojego charakteru ...nie piszę jeśli nie mam nic do napisania,lub ktos wczesniej napisał coś co i ja myslę ...po trosze z braku czasu i wielu innych przyziemnych rzeczy a dzisiaj poczułam się troszkę głupio : czy powinnam się tak czuć? tylko dlatego że udzielam się mniej? jakoś przykro mi się zrobiło :
Podziel się: