reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

Ale historia!!!! To informuj na biezaco jaka byla reakcja???
A poza tym nie jest to dziwnie jak ktos inny z rodziny przeglada twoje ukryte skarby???
Ciekawe co wtedy maz powie???
:D :D :D :D ;)

reklama
Krecik można się przyzwyczaić, ja też go wcześniej nie znałam, dopiero jak zaczęłam planować ciążę to do niego poszłam :) A poza tym on jest sporo starszy ode mnie i bardzo sympatyczny, mówimy sobie na ty, więc nie czuję się zażenowana. Ogólnie jestem bardziej zadowolona z niego niż z mojego poprzedniego gina ;D

Witam !

Bardzo się cieszę bo widzę że jest całkiem spora grupa ciężarówek z takim samym terminem jak mój tzn 14/07

Ale gorąco pozdrawiam wszystkie lipcówki

Megii a jak wyglada twoj brzusio bo w galerii brzuszkow chyba nie widzialam!!! Pochwal sie!!!

Witaj Kreciku :)

Właściwie to nie mam jeszcze się czym chwalić, bo mój brzuchol nieszczególnie urósł (jestem dość szczupła i mam szerokie biodra -to podobno dlatego ), no może ostatnio trochę, może już za niedługo się pochwalę.

Pozdrawiam

JESTEEEM!!!!powiedzcie ze za mna teskniłyscie ja za wami bardzo ale miałam problem z netem i znowu jestem do tyłu ze wszystkim moj brzuszek tez jeszcze nie widnieje w galeri poniewaz zabano mi aparat ale moze z tel uda mi sie wrzucic to cos pokombinuje haker ze mnie nie jest wiec napewno to potrwa a mam sie czym pochwalic a to tylko z tego wzgledu ze zawsze miałam wiekszy brzusio a teraz sie tylko zaokrąglił i stwardniał hi hi aha kolejne usg mam 24.03 i juz sie nie umiem doczekac w tym czasie wraca juz Marcin i znowu szczenka mu poadnie jak zobaczy bobo na monitorze ostatnio sie nawt nie odzywał tylko otwarł buzie i go zamurowało aha tez nie chciał ze mna wejsc bo myslał ze to dopochwowe wcale sie nie dziwie ja tez nie chciałabym widziec jak obca baba "wsadza mu rece w spodnie" a juz nie wspomne o dotykaniu brrrrr no ale wytłumaczylam mu ze to przez brzusio i był w gabinecie szybciej niz ja to jest naprawde cudowne uczucie
naszebobo4lr.jpg

Mam nadzielje ze udalo mi sie pokazac wam mojego maluszka juz dawno nic nie wysyłalm wiec mogłam cos pochrzanic

Basieńko faktycznie śliczny ten twój bobasek, zdięcia wyglądają mi na robione Godula Hope w Rudzie Śląskiej czy się mylę ?

Pzdr :)

reklama
jak wam sie podobaja zmiany jakie powprowadzałam mam nowa fotke i nowy suwaczek nareszcie aktualny MARTUSIAjezeli znajdziesz chwilke mozesz zmienic moja date na 14.07

Do góry