reklama
Krecik można się przyzwyczaić, ja też go wcześniej nie znałam, dopiero jak zaczęłam planować ciążę to do niego poszłam A poza tym on jest sporo starszy ode mnie i bardzo sympatyczny, mówimy sobie na ty, więc nie czuję się zażenowana. Ogólnie jestem bardziej zadowolona z niego niż z mojego poprzedniego gina ;D
M
megii*
Gość
Witam !
Bardzo się cieszę bo widzę że jest całkiem spora grupa ciężarówek z takim samym terminem jak mój tzn 14/07
Ale gorąco pozdrawiam wszystkie lipcówki
Bardzo się cieszę bo widzę że jest całkiem spora grupa ciężarówek z takim samym terminem jak mój tzn 14/07
Ale gorąco pozdrawiam wszystkie lipcówki
M
megii*
Gość
Witaj Kreciku
Właściwie to nie mam jeszcze się czym chwalić, bo mój brzuchol nieszczególnie urósł (jestem dość szczupła i mam szerokie biodra -to podobno dlatego ), no może ostatnio trochę, może już za niedługo się pochwalę.
Pozdrawiam
Właściwie to nie mam jeszcze się czym chwalić, bo mój brzuchol nieszczególnie urósł (jestem dość szczupła i mam szerokie biodra -to podobno dlatego ), no może ostatnio trochę, może już za niedługo się pochwalę.
Pozdrawiam
JESTEEEM!!!!powiedzcie ze za mna teskniłyscie ja za wami bardzo ale miałam problem z netem i znowu jestem do tyłu ze wszystkim moj brzuszek tez jeszcze nie widnieje w galeri poniewaz zabano mi aparat ale moze z tel uda mi sie wrzucic to cos pokombinuje haker ze mnie nie jest wiec napewno to potrwa a mam sie czym pochwalic a to tylko z tego wzgledu ze zawsze miałam wiekszy brzusio a teraz sie tylko zaokrąglił i stwardniał hi hi aha kolejne usg mam 24.03 i juz sie nie umiem doczekac w tym czasie wraca juz Marcin i znowu szczenka mu poadnie jak zobaczy bobo na monitorze ostatnio sie nawt nie odzywał tylko otwarł buzie i go zamurowało aha tez nie chciał ze mna wejsc bo myslał ze to dopochwowe wcale sie nie dziwie ja tez nie chciałabym widziec jak obca baba "wsadza mu rece w spodnie" a juz nie wspomne o dotykaniu brrrrr no ale wytłumaczylam mu ze to przez brzusio i był w gabinecie szybciej niz ja to jest naprawde cudowne uczucie
Mam nadzielje ze udalo mi sie pokazac wam mojego maluszka juz dawno nic nie wysyłalm wiec mogłam cos pochrzanic
Mam nadzielje ze udalo mi sie pokazac wam mojego maluszka juz dawno nic nie wysyłalm wiec mogłam cos pochrzanic
M
megii*
Gość
Basieńko faktycznie śliczny ten twój bobasek, zdięcia wyglądają mi na robione Godula Hope w Rudzie Śląskiej czy się mylę ?
Pzdr
Pzdr
reklama
Podziel się: