reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

Kreciku,to ty jesteś mama zagraniczna?!K@siek,na następnej wizycie będziesz miała już napewno usg przez powłoki brzuszne,teraz dzidzia jest na tyle duża,że wszystko będzie dokładnie widać.

reklama
No moze i jestem mama zagraniczna ale tylko dlatego ze tu mieszkam, ale czuje sie jak matka polka!!!
Wydawalo by sie ze za granica to wszystko tak rozwiniete, a tu nic.
Jeszcze nie mialam zadnych konkretnych badan, o ktorych wy mowicie!!! Bylam juz z 5 razy i poki co tylko czy siusiu ok albo patrzy w ten monitor i mowi mi co tam widzi.A ja tez juz bym chcialawiedziec czy moj dzidzius nie ma jakis brzydkich chorob!!! I te nazwy o ktorych wy wspominacie to dla mnie czarna magia.Nastepny termin mam 24.02 to moze w koncu czegos wiecej sie dowiem i dlatego biore meza ze soba w razie gdyby byly problemy!!!

kreciku-ja też 24-02 mam usg kolorowe
a te choroby to możesz sobie zrobić toxoplazmoze, różyczkę i cytomegalię jak masz gdzies prywatne labolatorium to sobie zrób, będziesz spokojniesza

Witam po dłuższej przerwie :) Trochę się rozchorowałam i mąż mi nie pozwala siedzieć przy kompie tylko leżeć pod kołderką ;D Korzystam z okazji, że jeszcze nie wrócił z pracy ;D
Widzę że już wybieracie imiona dla dzidziusiów, u mnie chłopiec napewno będzie Jaś, natomiast dziewczynka jeszcze nie wiem. Bardzo mi się podoba Oliwia, jak większości z was ;D
A tak wogóle to w poniedziałek 13.02 idę na USG z mężem (lekarz kazał mi go zabrać ;D) i powinno już widać czy będzie chłopiec czy dziewczynka, więc może nie będę musiała wymyślać imienia dla małej kobietki.

Taki dobry maz a ty za jego plecami spiskujesz??? ;D :D :laugh:
Fajnie ze jestes Iza, jeszcze z toba nie gadalam, ale jak wyzdrowiejesz to mam nadzieje ze to nadrobimy!!!
Trzymaj sie cieplutko!!!

hey dziewczyny ja badania toxo wczoraj mialam... musze tylko w przyszlym tyg odebrac wyniki.. i pokazac ginowi. :)
polozna powiedziala ze to malo prawdopodobne bym miala toxo bo odkąd pamietam mam zwierzeta w domu.
tylko wczoraj mi tyle kwri spuscili ze byłam taka slaba ze nie mialam sily siedziec.

witam dziewczynki z samego rana:) mam okazje u rodzicow to nadrobie troche zaleglosci, bo nastepnym razem to dopiero w sobote sie do kompa dostane, albo w niedziele.

jestem, jestem, pojechalam z tatkiem do pracy, bo mu marudzilam, ze chce na bb wejsc ;D a tylko w pracy maja dostep do netu.

reklama
Krecik pisze:
Taki dobry maz a ty za jego plecami spiskujesz??? ;D :D :laugh:

Krecik spiskuje i to jak ;D Ale tylko z moim ginem ;D Z nim to wogóle jest zabawna historia, bo mój gin to brat cioteczny mojego męża, ale oni się wogóle nie znają, poznają się dopiero w poniedziałek ;D Nigdy nie utrzymywali kontaktów, bo między nimi jest około 15 lat różnicy. Więc będę miała niezły ubaw w poniedziałek ;D :)

Do góry