reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Mi się bardzo podoba Pola,ale ja jestem Ola i mogłby nie wyjśćMi bardzo podoba się imię Alan,Fabian i Gracjan czyli te z końcówką "an" ale mój mąż absolutnie się na takie nie zgadza.Podoba mu się za to Juliusz no i Jaś...I bądź tu człowieku mądry...
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Kreciku 17t4d to właśnie 18 tydzień
Imię Adaś to przesądzone dla chlopca z racji tego że tak miał na imię nieżyjący tata mojego męża i tak chcielibyśmy uczcić jego pamięć (zmarł kiedy mój Krzysiek miał 3 lata). Ale tak ogólnie to mi się podoba i bardziej Adas niż Adam ;D Natomiast Julka to faktycznie b. popularne imie wiec raczej go nie nadamy ale poważnie rozważam Agatke ( choć znow podkreslam ze intuicja podpowiada Adasia).
Basieńko fajnego masz lekarza Ciekawe kiedy ja sie dowiem.
Apropos wiecie kiedy USG robi sie juz przez powłoki brzuszne? Bo Krzysiek chciałby być przy nastepnym a nie wyobrazam sobie jego towarzystwa przy dopochwowym ;D
Imię Adaś to przesądzone dla chlopca z racji tego że tak miał na imię nieżyjący tata mojego męża i tak chcielibyśmy uczcić jego pamięć (zmarł kiedy mój Krzysiek miał 3 lata). Ale tak ogólnie to mi się podoba i bardziej Adas niż Adam ;D Natomiast Julka to faktycznie b. popularne imie wiec raczej go nie nadamy ale poważnie rozważam Agatke ( choć znow podkreslam ze intuicja podpowiada Adasia).
Basieńko fajnego masz lekarza Ciekawe kiedy ja sie dowiem.
Apropos wiecie kiedy USG robi sie juz przez powłoki brzuszne? Bo Krzysiek chciałby być przy nastepnym a nie wyobrazam sobie jego towarzystwa przy dopochwowym ;D
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
Basieńko, , jak też od wielu lat chcialam miec synusia Kubusia, ale tak ich dużo teraz, że sama juz nie wiem. A tym bardziej ze dzidzius ma sie urodzic 18 lipca i co zaraz za tydzien by mial imieniny i jeden prezent hurtem??? Tego mu nie moge zrobić )))
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
wow : Myśle ze zrobil dopochwowe bo jest dokladniejsze na samym poczatku, a to był moje pierwsze u niego USG (mówiąc, że nic nie bedzie widać pewnie miał na myśli szczegóły - niewiem). Mam nadzieje, że tym razem tatuś będzie świadkiem badania bo zdjęcie to nie to samo co widok skaczącego w brzuszku maluszka
reklama
K@siek! wiem ze 17t4d to 18 tydzien, ale mi chodzilo dokladniej, bo moja lekarka w mojej karcie ciazy wpisuje zawsze
16+ albo wlasnie 18+, a z suwaczka wychodzi ze to jest dopiero 17+.Troche smiesznie co???
Ja mieszkam w niemczech i nie wiem czy oni wszyscy tu tak licza??? Bylam juz u 2 lekarzy i tak wlasnie nazywali tygodnie ciazy!!! A teraz moze dzieki suwaczkowi wiem dokladniej!!! Bo "+" to nic nie mowi i nigdy niewiesz ile tych plusowych dni masz! ;D
16+ albo wlasnie 18+, a z suwaczka wychodzi ze to jest dopiero 17+.Troche smiesznie co???
Ja mieszkam w niemczech i nie wiem czy oni wszyscy tu tak licza??? Bylam juz u 2 lekarzy i tak wlasnie nazywali tygodnie ciazy!!! A teraz moze dzieki suwaczkowi wiem dokladniej!!! Bo "+" to nic nie mowi i nigdy niewiesz ile tych plusowych dni masz! ;D
Podziel się: