reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

Gaspar..... całkiem całkiem
a jeśli u mnie będzie dziewczynka to imię niewymyślne tylko zapomniane-Sabina, napewno bedzie jedyna wklasie

reklama
Mi się bardzo podoba Pola,ale ja jestem Ola i mogłby nie wyjść:)Mi bardzo podoba się imię Alan,Fabian i Gracjan czyli te z końcówką "an" ale mój mąż absolutnie się na takie nie zgadza.Podoba mu się za to Juliusz no i Jaś...I bądź tu człowieku mądry...

Kreciku 17t4d to właśnie 18 tydzień:)
Imię Adaś to przesądzone dla chlopca z racji tego że tak miał na imię nieżyjący tata mojego męża i tak chcielibyśmy uczcić jego pamięć (zmarł kiedy mój Krzysiek miał 3 lata). Ale tak ogólnie to mi się podoba i bardziej Adas niż Adam ;D Natomiast Julka to faktycznie b. popularne imie wiec raczej go nie nadamy ale poważnie rozważam Agatke ( choć znow podkreslam ze intuicja podpowiada Adasia).
Basieńko fajnego masz lekarza :D Ciekawe kiedy ja sie dowiem.
Apropos wiecie kiedy USG robi sie juz przez powłoki brzuszne? Bo Krzysiek chciałby być przy nastepnym a nie wyobrazam sobie jego towarzystwa przy dopochwowym ;D

Basieńko, , jak też od wielu lat chcialam miec synusia Kubusia, ale tak ich dużo teraz, że sama juz nie wiem. A tym bardziej ze dzidzius ma sie urodzic 18 lipca i co zaraz za tydzien by mial imieniny i jeden prezent hurtem??? Tego mu nie moge zrobić :))))

K@asie, mój ginek zrobił najpierw dla mnie dopochwowe, a potem zawołaliśmy tatusia i specjalnie dla niego zrobił przez brzuch.

A w którym tygodniu to było? Bo mnie gin powiedział (ale to było dawno bo 5 stycznia) że przez brzuch nic nie bedzie widać.

no to ja nie weim jakiego masz ale ja robiłam tamto badanie w 13-tym tygodniu!!!!!! i widać postać maluszka i tata widział bijące serduszko!

wow ::) Myśle ze zrobil dopochwowe bo jest dokladniejsze na samym poczatku, a to był moje pierwsze u niego USG (mówiąc, że nic nie bedzie widać pewnie miał na myśli szczegóły - niewiem). Mam nadzieje, że tym razem tatuś będzie świadkiem badania bo zdjęcie to nie to samo co widok skaczącego w brzuszku maluszka :D

reklama
K@siek! wiem ze 17t4d to 18 tydzien, ale mi chodzilo dokladniej, bo moja lekarka w mojej karcie ciazy wpisuje zawsze
16+ albo wlasnie 18+, a z suwaczka wychodzi ze to jest dopiero 17+.Troche smiesznie co???
Ja mieszkam w niemczech i nie wiem czy oni wszyscy tu tak licza??? Bylam juz u 2 lekarzy i tak wlasnie nazywali tygodnie ciazy!!! A teraz moze dzieki suwaczkowi wiem dokladniej!!! Bo "+" to nic nie mowi i nigdy niewiesz ile tych plusowych dni masz! ;D :D ;)

Do góry