reklama
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Mnie się to imię podoba bardzo rozumiem, że bierzesz je pod uwagę, gdyby był chłopiec ;D My dla chłopca Adaś to już pewne, a gdy dziewczynka to albo Agata albo Lidka albo Julka no chyba, ze w miedzy czasie jeszcze cos mi innego wpadnie do głowy ;D Ale mimo wszystko tak coś czujemy ze to chlopak bedzie
A co do objawów to w sumie los sie ze mną obchodzi baaaardzo łagodnie gdyby nie to że spóźniała mi się miesiączka i bolały mnie piersi (co sie wczesniej nie zdarzało) to moznaby rzec ze wszystko mija bezobjawowo. Mam tylko tzw. ciążowy katar w nosie sucho jak na pustyni i ciągle krew leci, a i jedzonko nie smakuje jak zwykle. Po za tym OK, buziuchna
A co do objawów to w sumie los sie ze mną obchodzi baaaardzo łagodnie gdyby nie to że spóźniała mi się miesiączka i bolały mnie piersi (co sie wczesniej nie zdarzało) to moznaby rzec ze wszystko mija bezobjawowo. Mam tylko tzw. ciążowy katar w nosie sucho jak na pustyni i ciągle krew leci, a i jedzonko nie smakuje jak zwykle. Po za tym OK, buziuchna
ja na 99% wiem ze to chłopak ale 100% poznam w marcu co do dziewczynki zakochana jestem w oliwce i tak to juz zostanie szczesciara z ciebie aha zestaw ADAS I AGATKA SUUUUUUUUUUUPER MNIE SIE PODOBA BARDZO oczywisciw to tylko moje zdanie pozdrawim i zycze miłej nocki łamie mnie spanie cały czas obiecuje ze bede czesciej na forum jakos mi to nie wychodzi i potem zawsze jestem do tyłu przejrze jeszcze galerie brzuszow i znikam moze niedługo wrzuce tam swoj papatki
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Ja powiem wam szczerze,że imiona Kubuś,Julka,Kacper to teraz najpopularniejsze imiona nadawane dzieciom.Bardzo mi się podobają ale nie chciałabym żeby w przedszkolu a potem w szkole w klasie było 5 Julii i 7 Kubusiów a wśród nich moje dziecko.Ja jeszcze nie zdecydowałam się na imię bo czekam na potwierdzenie płci ale wolałabym jakieś orginalne i nie tak często występujące imię.Chociaż mam dylemat,bo te popularne są naprawdę bardzo ładne.
Hej!!!
Co do imion to wszystkie ladne.Agatka mi sie kiedys nie podobalo bo sama mam tak na imie ;D.Ale z latami mi przeszlo
bo nie jest czesto (nie bylo) spotykane.Co do Kubusia to moj kuzyn nazwal tak synka,a moja "madra" tesciowa powiedziala ,ze to imie dla ptaka ,bo jej kanarek tak sie nazywa!!! (ona nie jest zbyt oswiecona!!!)
A ja jeszcze nie wiem co za skarb sie u mnie zagniezdzil,ale jak bedzie dziewczynka to mysle o: LIA,NOEMI,POLA,THEA
A dla chlopczyka:ALAN,LENNY,MARTIN,MORRIS,SAMMY albo THEO
Moze troche kosmiczne te imiona ale mi sie podobaja!!!
I co by nie bylo to nasze dzieci musza byc w przyszlosci szczesliwe z takim imieniem jakie my im dalysmy!!!
Co do imion to wszystkie ladne.Agatka mi sie kiedys nie podobalo bo sama mam tak na imie ;D.Ale z latami mi przeszlo
bo nie jest czesto (nie bylo) spotykane.Co do Kubusia to moj kuzyn nazwal tak synka,a moja "madra" tesciowa powiedziala ,ze to imie dla ptaka ,bo jej kanarek tak sie nazywa!!! (ona nie jest zbyt oswiecona!!!)
A ja jeszcze nie wiem co za skarb sie u mnie zagniezdzil,ale jak bedzie dziewczynka to mysle o: LIA,NOEMI,POLA,THEA
A dla chlopczyka:ALAN,LENNY,MARTIN,MORRIS,SAMMY albo THEO
Moze troche kosmiczne te imiona ale mi sie podobaja!!!
I co by nie bylo to nasze dzieci musza byc w przyszlosci szczesliwe z takim imieniem jakie my im dalysmy!!!
K@siek-wlasnie probowalam zrobic suwaczek i wyszlo mi z niego ze tez jestem w tym samym czasie ciazy co ty, niestety nie wiem jeszcze jak ten suwaczek sciagnac na moja strone!!!
Lekarz mi powiedzial ze jestem w 18tc, a ja caly czas myslalam tak jak mi teraz wyszlo 17t i 4d.
Czyli nieduza pomylka, ale zobaczymy w praniu
A zeby wstawic ten suwaczek to musze jeszcze troche powalczyc!!!
Lekarz mi powiedzial ze jestem w 18tc, a ja caly czas myslalam tak jak mi teraz wyszlo 17t i 4d.
Czyli nieduza pomylka, ale zobaczymy w praniu
A zeby wstawic ten suwaczek to musze jeszcze troche powalczyc!!!
reklama
witajcie kasienko pytasz skad wiem otoz mam takm swietnego lekarza od usg ktory jest w tym naprawdre dobry i powiedzial mi ze glowy nie daje ale butelke stawia jak sie myli 24 marca bede wiedziala juz na 100% aha mam male uchylenia co do terminu przewidziany jest na 14 lipca ale zobaczymy wracajac do imoin ja sie poprostu zakochalam w Kubusiu ale podoba mi sie jeszcze bardzo Gracjan,Gaspar i Dorian co wy na to jednak co do dziewczynki to Oliwia i koniec i moze ich byc nawet milion
Podziel się: