reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Hej Kreciku!Bardzo się cieszę że mamy na naszym forum nową lipcową mamusię!Pisz do nas o wszystkim.Razem będzie nam raźniej
Dziekuje za mile przyjecie i na pewno bede nie tylko pisac ale i wklejac fotki z przebiegu mojej ciazy.
Poki co idzie mi swietnie i zyczylabym wszystkim by tak bezobjawowo i bezbolesnie przechodzily te wspaniale 9 miesiecy!!!
Poki co idzie mi swietnie i zyczylabym wszystkim by tak bezobjawowo i bezbolesnie przechodzily te wspaniale 9 miesiecy!!!
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Elo Kreciku no to idziemy niemal łeb w łeb mówiąć brzydko, ja też mam termin na 14.07 zobaczymy jak to sie przelozy na rzeczywistość Mój mąz jak najbardziej wspól[pracuje i jak brzuszek sie uwypuklił to sie cieszyl jak niewiem co tyle tylko ze wszystkie drobne kłótnie zrzuca na moje niby "ciążowe humory" co jest oczywiscie nieprawdą bo takich nie mam Pozdrawiam ;D
reklama
czesc mamuski witaj krecik sliczny bobas i brzucho mam nadzieje ze u was wszystko ok ja musze przyznac ze miewam humory i cały weekend płakałam bez powodu koszmar dobrze ze mi juz przeszlo szczesciary z dziewczyn ktorum nic nie jest moja kumpela od poczatku nic zero wymiotow mdłosci kompletnie nic szczesciara co???ja za to miewam wszystko ale mimo te nie zamienilabym tego na nic inego i jeszczem happppppppppppy buzka kasiek dzieki za ostatnie dobre słowa masz racje przed ciaż w zyciu bym sie czyms takim nie przejeła ale teraz no coz juz o tym nie mysle ahhha mam pytanko jak wam sie podoba imie KUBUS????????????????
Podziel się: