reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

reklama
Hej Kreciku!Bardzo się cieszę że mamy na naszym forum nową lipcową mamusię!Pisz do nas o wszystkim.Razem będzie nam raźniej :)

Dziekuje za mile przyjecie i na pewno bede nie tylko pisac ale i wklejac fotki z przebiegu mojej ciazy.
Poki co idzie mi swietnie i zyczylabym wszystkim by tak bezobjawowo i bezbolesnie przechodzily te wspaniale 9 miesiecy!!!

Dzisiaj moj maz okupuje komputer, ale w miare mozliwosci bede z wami w kontakcie!!!
A wlasciwie czy wasi mezczyzni tez sa z wami w ciazy?????
Bo moj to ma nawet wiekszy brzuch ode mnie!!!!

Elo Kreciku:) no to idziemy niemal łeb w łeb mówiąć brzydko, ja też mam termin na 14.07 zobaczymy jak to sie przelozy na rzeczywistość ;)Mój mąz jak najbardziej wspól[pracuje i jak brzuszek sie uwypuklił to sie cieszyl jak niewiem co tyle tylko ze wszystkie drobne kłótnie zrzuca na moje niby "ciążowe humory" co jest oczywiscie nieprawdą bo takich nie mam :p Pozdrawiam ;D

Wow Kreciku właśnie zauważyłam, że Twoje dzieciątko pomachało Ci do zdjęcia USG. Ale fajowy ten Twój bobas :laugh:

reklama
czesc mamuski witaj krecik sliczny bobas i brzucho mam nadzieje ze u was wszystko ok ja musze przyznac ze miewam humory i cały weekend płakałam bez powodu koszmar dobrze ze mi juz przeszlo szczesciary z dziewczyn ktorum nic nie jest moja kumpela od poczatku nic zero wymiotow mdłosci kompletnie nic szczesciara co???ja za to miewam wszystko ale mimo te nie zamienilabym tego na nic inego i jeszczem happppppppppppy buzka kasiek dzieki za ostatnie dobre słowa masz racje przed ciaż w zyciu bym sie czyms takim nie przejeła ale teraz no coz juz o tym nie mysle ahhha mam pytanko jak wam sie podoba imie KUBUS????????????????

Do góry