reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

CZESC SŁONKA!!!co tam u was ja łapie jakies dziwne doły niby to nic ale strasznie mi przykro juz pisze o co chodzi otoz moj Marcin ma brata i jego narzeczona jest w 7 tygodniu ciaży(to jest akurat cudowne) miedzy moja a jej ciaza jest 10 tyg roznicy a doły łapie przez tesciowke z mojej ciazy nie potrafiła sie tak cieszyc byłam dzisiaj u niej i wyobrazcie ze ona ubzdurała sobie ze Jolka z Markiem beda mieli córeczke(my na 99% bedziemy mieli syna fajnie co????) i dzisiaj pokazała mi jaka to juz wspaniala sukienke kupiła dla małej wnusi tak sie cieszy i wogole juz sie nie umie doczekac o naszym dziecku nie wspomniala nawet słowem było mi tak cholernie przykro mysłałam ze sie porycze mojemu Marcinowi nawt nie mowie bo bedzie mu jeszcze bardziej przykro niz mnie ciesze sie ze chociaz ja mam wspanialych rodzicow ktorzy nie robia roznicy miedzy wnukami aha jeszcze jedno w tamtym tygodniu tez uslyszałam miła rzecz(Marcin ma jeszcze siotre ktora ma 2 letnia core)ze jak mały bedzie tak kochany jak niunia to bedzie kochac ponad wszystko a jak sie zapytalam a jak nie bedzie to zamilkla i juz sie nie odezwala nie wiem o co chodzi miałam z nia naprawde super kontakt a teraz nie wiem co sie dzieje.Wiem ze przynudzam ale zawsze jakos mi latwiej jak do was napisze.Gorąco pzdrawiam i zycze miłej nocki.DZIEKI ZE MOGŁAM SIE WYZALIC

reklama
jak jest rodzinka duża to zawsze jest ta lepsza i ta gorsza synowa....
z czasem napewno sie wyjasni, a tesciowej los może sprawic neispodziankę i to dziecko szwagra to może byc chłopiec a nie dziewczynka i sukieneczka będzie nietrafiona!

Basieńka nic sie nie martw. To Wasze dziecko nie teściowej. Może woli dziewczynki bo traktuje je w kategoriach małych laleczek. Zobaczysz jak dzidzia sie urodzi to teściowa się zakocha bez względu czy bedzie to chlopiec czy dziewczynka.I pamietaj moja droga, że w naszym stanie sprawiaja nam przykrosc rzeczy na które wczesniej nie zwrociłybysmy uwagi, a przeciez miałas super kontakt z mama męża. Wszystko wroci do normy :)

Czesc dziewczynki!Nie wiem jeszcze za bardzo co pisac jako nowa,ale powiem wam ze moj dzidzius ma przyjsc na swiat ok.14 lipca.
Pozdrawiam was goraco przy tych niskich temperaturach! O0

Przed chwila pisalam ale cos namieszalam wiec pisze jeszcze raz.
Spodobala mi sie strona gdzie mozna spotkac wszystkie dziewczynki,ktore oczekuja dzidziusiow,tym bardziej jak sie nie ma blisko osob z ktorymi mozna poprostu pogadac o brzuchu!!!
Jestem daleko od mojej rodziny a moich tesciow nie interesuje, ze beda dziadkami!!!
Dobrze chociaz, ze moj maz sie cieszy razem ze mna!!!
Przestaje nudzic i pozdrawiam

A to ja i moj brzuch(17tc a dzis zaczal sie 18tc)

Dziekuje Kasiu1986, ale powiedz mi gdzie ja moge twoja kuleczke zobaczyc???
Nie wiem jeszcze za bardzo jak sie tutaj "poruszac"
Pozdrawiam ::)

reklama
Oh! To takie proste! No coz czasem mnie w mozgu zaciemnia i nie mysle dalej niz widze!!!
;D ;D ;D
Dzieki za wskazowke Kasiu1986
I teraz ja moge powiedziec, ze Twoj brzusio jest super , bo moj ma dziwna falde w polowie, a Ty masz taki ladny , gladki i zaokraglony brzuszek!!!
Mam nadzieje ,ze moj sie jeszcze uformuje :laugh: :laugh:

Do góry