reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

reklama
nooo, ja też najpierw czytam wiadomośći z bb a potem dopiero te na skrzynce, faktycznie tylko około 10 to aktywistki... ale może ku końcowi będzie więcej problemów i pytań oraz ochoty na pogawędki

Dziewczyny załoze sie ze do lipca to tu bedzie duzo dziewczyn...

jak czytałam ten opis to zaczełam sie bac porodu... ::)
hmn.. jeszcze jak bede sama na porodowce to o rany.. z wariuje jak ta kobitka..
bedzie mnie słyszal cały szpital.. ;D

Kasiu droga nie ma się czego bać!Najważniejsze to zachować spokój :)I mówić sobie,że będzie dobrze to wtedy twoja podświadomość automatycznie będzie zmierzała do szczęśliwego zakończenia.I nie wolno panikować tylko trzeba słuchać położnej.Ona wie najlepiej jak poprowadzić,żeby było jak najlepiej dla dzidziusia i dla cibie-jak każe oddychać to znaczy,że trzeba oddychać :) wtedy faktycznie zmniejsza się ból(nie wierzyłam w to ale faktycznie tak jest)
Ja od 7 miesiąca siedziałam przed kompem i studiowałam wszystkie fazy porodu i wogóle chciałam mieć całkowitą świadomość tego jak to będzie wyglądało i uwierzcie mnie też to ogromnie przerażało.Nawet gdzieś wyszukałam fotki z czyjegoś porodu :p
I najlepiej jest jak będziecie do porodu podchodziły z "szeroko otwartymi oczami" to wtedy nic nie będzie w stanie was zaskoczyć :)
Dziewczyny na którym topiku wy sobie rozmawiacie o takich sprawach?Zauważyłam dziś,że tutaj macie listę,a ja wam tak zaśmiecam...:p

evka, bo dopiero od kilku dni mamy watek, na ktorym sobie rozmawiamy o wszystkim:)

a nasze dyskusje i tak tocza sie wszedzie, takie z nas male balaganaiary i jakos nie umiemy tylko na jeden temat w jakims watku rozmawiac ;D

To znaczy,że mogę tutaj pisać wam o tych sprawach?I wam nie przeszkadza to gdzie i ile się pisze?
Mam nadzieję,że coś się jeszcze mnie popytacie to ja chętnie odpowiem :D
Pozdrowionka ciężaróweczki ;) :D :p

mi i chyba innym n ie będzie przeszkadzać, same nie trzymamy się sztywno tematów, bo nigdy nie wiadomo co łazi po głowie

reklama
oczywiscie, ze mozesz pisac:) a my jestesmy wdzieczne za wszystkie cenne rady i uwagi:)

Do góry