reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

reklama
nooo, ja też najpierw czytam wiadomośći z bb a potem dopiero te na skrzynce, faktycznie tylko około 10 to aktywistki... ale może ku końcowi będzie więcej problemów i pytań oraz ochoty na pogawędki

Dziewczyny załoze sie ze do lipca to tu bedzie duzo dziewczyn...

jak czytałam ten opis to zaczełam sie bac porodu... ::)
hmn.. jeszcze jak bede sama na porodowce to o rany.. z wariuje jak ta kobitka..
bedzie mnie słyszal cały szpital.. ;D

Kasiu droga nie ma się czego bać!Najważniejsze to zachować spokój :)I mówić sobie,że będzie dobrze to wtedy twoja podświadomość automatycznie będzie zmierzała do szczęśliwego zakończenia.I nie wolno panikować tylko trzeba słuchać położnej.Ona wie najlepiej jak poprowadzić,żeby było jak najlepiej dla dzidziusia i dla cibie-jak każe oddychać to znaczy,że trzeba oddychać :) wtedy faktycznie zmniejsza się ból(nie wierzyłam w to ale faktycznie tak jest)
Ja od 7 miesiąca siedziałam przed kompem i studiowałam wszystkie fazy porodu i wogóle chciałam mieć całkowitą świadomość tego jak to będzie wyglądało i uwierzcie mnie też to ogromnie przerażało.Nawet gdzieś wyszukałam fotki z czyjegoś porodu :p
I najlepiej jest jak będziecie do porodu podchodziły z "szeroko otwartymi oczami" to wtedy nic nie będzie w stanie was zaskoczyć :)
Dziewczyny na którym topiku wy sobie rozmawiacie o takich sprawach?Zauważyłam dziś,że tutaj macie listę,a ja wam tak zaśmiecam...:p

evka, bo dopiero od kilku dni mamy watek, na ktorym sobie rozmawiamy o wszystkim:)

a nasze dyskusje i tak tocza sie wszedzie, takie z nas male balaganaiary i jakos nie umiemy tylko na jeden temat w jakims watku rozmawiac ;D

To znaczy,że mogę tutaj pisać wam o tych sprawach?I wam nie przeszkadza to gdzie i ile się pisze?
Mam nadzieję,że coś się jeszcze mnie popytacie to ja chętnie odpowiem :D
Pozdrowionka ciężaróweczki ;) :D :p

mi i chyba innym n ie będzie przeszkadzać, same nie trzymamy się sztywno tematów, bo nigdy nie wiadomo co łazi po głowie

reklama
oczywiscie, ze mozesz pisac:) a my jestesmy wdzieczne za wszystkie cenne rady i uwagi:)

Do góry