reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

reklama
Witam wszystkie lipcowe mamusie!Jestem nowa,dopiero sie dziś zalogowałam i jeszcze nie bardzo wiem jak tu mam się poruszać. U mnie właśnie zaczął się 14 tc i czuję się nieżle. Termin mam na 10 lipca. Będę często tu zaglądać i byłoby miło nawiązać z kimś znajomość:) Pozdrawiam cieplutko

amko ja do dzisiaj się połapać nie mogę wiec nie jesteś sama  ;D pewnie dlatego wiecej czytam niż piszę  ;) amko własnie się kapnęłam ze mamy terminy koło siebie  ;D Witaj Olu   :)  troszkę się powtórze ale uwierz, mimo że zalogowana jestem już jakiś czas to nadal tu raczkuję  ::) i pewnie przyjdzie taki czas ze Wy będziecie tu śmigać a ja  ciągle wiecej czytać niz pisać  ;D buziaczki  :)

Ja właśnie też więcej czytam, ale powolutku postaram się tu zadomowić , bo z tego co się zorientowałam to przyszłe mamusie są tu wyjątkowo sympatyczne :-)

Witaj Olu, na pewno szybciutko się połapiesz, w sumie to nie jest takie skomplikowane.

Corsini a z Ciebie to już widzę doświadczona mamusia. Fajnie, mi też marzy się trójeczka, ale kolejne bobo to dopiero za jakieś 10 lat.

amko-to fajnie, że możesz sobie pozwoliś na dziecko za 10 lat kolejne-u mnie niestety zegar pika intensywnie, więc.... jedno po drugim

Cześc dziewczynki :) Ja to bym chciała jedno po drugim no może z roczną przerwą. Ale chyba by mnie z pracy wywalili i tak nie wiem jaki będzie finał obecnej ciąży. Nowa praca (8 m-cy) więc nie wiadomo czego się można spodziewać. Ale co tam :) Carpe diem

reklama
Nie Przesadzaj Ewen, sprawdziłam i wynika mi że jesteś tylko 3lata starsza ode mnie! Ja właśnie mam ochotę na takie późne macierzyństwo ok 40. Oczywiście jeśli tylko zdrowie i sytuacja życiowa pozwoli. A teraz jak widzisz też jedno po drugim.

Do góry