reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Witam wszystkie lipcowe mamusie!Jestem nowa,dopiero sie dziś zalogowałam i jeszcze nie bardzo wiem jak tu mam się poruszać. U mnie właśnie zaczął się 14 tc i czuję się nieżle. Termin mam na 10 lipca. Będę często tu zaglądać i byłoby miło nawiązać z kimś znajomość Pozdrawiam cieplutko
Corsini
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
amko ja do dzisiaj się połapać nie mogę wiec nie jesteś sama ;D pewnie dlatego wiecej czytam niż piszę amko własnie się kapnęłam ze mamy terminy koło siebie ;D Witaj Olu troszkę się powtórze ale uwierz, mimo że zalogowana jestem już jakiś czas to nadal tu raczkuję : i pewnie przyjdzie taki czas ze Wy będziecie tu śmigać a ja ciągle wiecej czytać niz pisać ;D buziaczki
amko
Kwietnióweczka
Ja właśnie też więcej czytam, ale powolutku postaram się tu zadomowić , bo z tego co się zorientowałam to przyszłe mamusie są tu wyjątkowo sympatyczne :-)
Witaj Olu, na pewno szybciutko się połapiesz, w sumie to nie jest takie skomplikowane.
Corsini a z Ciebie to już widzę doświadczona mamusia. Fajnie, mi też marzy się trójeczka, ale kolejne bobo to dopiero za jakieś 10 lat.
Witaj Olu, na pewno szybciutko się połapiesz, w sumie to nie jest takie skomplikowane.
Corsini a z Ciebie to już widzę doświadczona mamusia. Fajnie, mi też marzy się trójeczka, ale kolejne bobo to dopiero za jakieś 10 lat.
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Cześc dziewczynki Ja to bym chciała jedno po drugim no może z roczną przerwą. Ale chyba by mnie z pracy wywalili i tak nie wiem jaki będzie finał obecnej ciąży. Nowa praca (8 m-cy) więc nie wiadomo czego się można spodziewać. Ale co tam Carpe diem
reklama
amko
Kwietnióweczka
Nie Przesadzaj Ewen, sprawdziłam i wynika mi że jesteś tylko 3lata starsza ode mnie! Ja właśnie mam ochotę na takie późne macierzyństwo ok 40. Oczywiście jeśli tylko zdrowie i sytuacja życiowa pozwoli. A teraz jak widzisz też jedno po drugim.
Podziel się: