reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

reklama
Witam wszystkie lipcowe mamusie!Jestem nowa,dopiero sie dziś zalogowałam i jeszcze nie bardzo wiem jak tu mam się poruszać. U mnie właśnie zaczął się 14 tc i czuję się nieżle. Termin mam na 10 lipca. Będę często tu zaglądać i byłoby miło nawiązać z kimś znajomość:) Pozdrawiam cieplutko

amko ja do dzisiaj się połapać nie mogę wiec nie jesteś sama  ;D pewnie dlatego wiecej czytam niż piszę  ;) amko własnie się kapnęłam ze mamy terminy koło siebie  ;D Witaj Olu   :)  troszkę się powtórze ale uwierz, mimo że zalogowana jestem już jakiś czas to nadal tu raczkuję  ::) i pewnie przyjdzie taki czas ze Wy będziecie tu śmigać a ja  ciągle wiecej czytać niz pisać  ;D buziaczki  :)

Ja właśnie też więcej czytam, ale powolutku postaram się tu zadomowić , bo z tego co się zorientowałam to przyszłe mamusie są tu wyjątkowo sympatyczne :-)

Witaj Olu, na pewno szybciutko się połapiesz, w sumie to nie jest takie skomplikowane.

Corsini a z Ciebie to już widzę doświadczona mamusia. Fajnie, mi też marzy się trójeczka, ale kolejne bobo to dopiero za jakieś 10 lat.

amko-to fajnie, że możesz sobie pozwoliś na dziecko za 10 lat kolejne-u mnie niestety zegar pika intensywnie, więc.... jedno po drugim

Cześc dziewczynki :) Ja to bym chciała jedno po drugim no może z roczną przerwą. Ale chyba by mnie z pracy wywalili i tak nie wiem jaki będzie finał obecnej ciąży. Nowa praca (8 m-cy) więc nie wiadomo czego się można spodziewać. Ale co tam :) Carpe diem

reklama
Nie Przesadzaj Ewen, sprawdziłam i wynika mi że jesteś tylko 3lata starsza ode mnie! Ja właśnie mam ochotę na takie późne macierzyństwo ok 40. Oczywiście jeśli tylko zdrowie i sytuacja życiowa pozwoli. A teraz jak widzisz też jedno po drugim.

Do góry