reklama
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Dziewczyny kiedy robiłyście pierwszą biocenozę i cytologię w ciąży???ja jestem 13 tyg. i dopiero w poniedziałek ide no i dopiero teraz sie dowiedziałam ze na wyniki czeka sie 2 tyg( Ale dałam popalić a skierowanie od 2 tyg leży w domu. Mam nadzieję, że nie zaszkodziłam dzidziusiowi... A myślałam że w czwartek z wynikami pójde do lekarza a tu lipa.
k@siek
Hmmm, teraz to sie troszkę zdziwiłam bo z bilecika wychodzi mi 12 tydzień a z obliczeń lekarza 13 :Pomijając fakt , że pierwszy termin określony przez lekarza to 30.06, ale to było na podstawie ostatniej miesiączki zanim zrobiłam USG. Jestem bardzo ciekawa kiedy urodzę bo rozrzut jest dość spory...
Kasiek nie martw sie...
masz podobnie do mnie... najpier gin powiedzial ze 30.06
pozniej 6.lipiec... i tez jestem ciekawe kiedy se urodzi... bo serio juz sama mam mętlik..
Dziwczyny zycze wam by przyszly rok był... lepszy przy boku naszych iskierek...
by nasze brzuszki rosly szybciutko..
a tym dziewczyna co maja pewne klopoty sercowe by sie wszystko wyjasniło...
a przedwszystkim duzo miłosci.. zdrowka!!!!
kasia
masz podobnie do mnie... najpier gin powiedzial ze 30.06
pozniej 6.lipiec... i tez jestem ciekawe kiedy se urodzi... bo serio juz sama mam mętlik..
Dziwczyny zycze wam by przyszly rok był... lepszy przy boku naszych iskierek...
by nasze brzuszki rosly szybciutko..
a tym dziewczyna co maja pewne klopoty sercowe by sie wszystko wyjasniło...
a przedwszystkim duzo miłosci.. zdrowka!!!!
kasia
k@siek
Marthusia, jeśli o mnie chodzi to narazie nie zmianiaj. W czwartek ide na usg do swojego gina z wynikami beta HCG to moze sie coś wyklaruje to wtedy poprosze. Wcześniej robiłam USG samowolnie bo już sie nie mogłam doczekać, aż zobaczę bąbelka:
Pozdrawiam i życze wszystkim babyboomowcom w Nowym Roku wszystkiego co najlepsze, a co najważniejsze zdrowych a przy okazji pięknych dziciątek Buziuchny
Pozdrawiam i życze wszystkim babyboomowcom w Nowym Roku wszystkiego co najlepsze, a co najważniejsze zdrowych a przy okazji pięknych dziciątek Buziuchny
amko
Kwietnióweczka
Witam serdecznie i bardzo proszę o wpisanie mnie na listę mam lipcowych. Termin mam przewidziany na 27 lipca, więc szykuje się mały lewek :-)
I życzę wszystkim brzuchatkom szybciutkich i bezbolesnych porodów oraz miłego odkrywania uroków macierzyństwa w 2006roku !!
I życzę wszystkim brzuchatkom szybciutkich i bezbolesnych porodów oraz miłego odkrywania uroków macierzyństwa w 2006roku !!
reklama
Podziel się: