reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

Marthusia - dzieki :laugh:. Niedługo też będziesz wklejać fotki swojego maleństwa. Zobaczysz jak to szybko przeleci i juz będziesz (wszystkie będziecie) tulić swoje maleństwo.

reklama
czas szybko leci, ale kiedy się czeka to się strasznie dłuży-zadziwiające właściwości czasu.... ale filozofka się ze mnie zrobiła, chyba czas spać bo zaczynam bzdury pisać, pa kobiałki

Już się wciągnełam Artur się śmieje,że nie mam czasu z nim pogadać przez tel. no ale już kończę i maszeruję do łóżeczka życzę miłych snów wszystkim lipcówką i wam oraz Nicolce ucałuj ją na dobranoc od cioci ;)

dzien dobry brzuchatki:)
ja juz na nogach, super pogode mam dzisiaj, na dwirze bialo i slonko swieci, az sie chce z domu wyjsc:)no i wychoddze, hehe, jade na zakupy, moze sobie jakies spodenki kupie, bo moje mimo ze brzuszka nie widac z dnia na dzien robia się coraz ciasniejsze.

milego dnia zycze, uwazajcie na siebie!

Marthusia-ja w swoje też się ledwo miesczę, kupiłam już takie typowo ciążowe, ale nie dość że drogie to jeszcze za duże-w pasie mają taki specjalny pas elestyczny ale jeszcze i tak spadają. Na allegro dużo taniej można kupić ubranka.

To ile nas w końcu tu jest-lipcóweczek?

aha, 30. może jeszcze ktoś dołączy, jeszcze wcześnie
swoją drogą ten automatyczny suwaczek coś się jakoś szybko posuwa, u mnie już 13-sty tydzień idzie, o rany, ale ten czas zasuwa!

reklama
Do góry