reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

Marthusia - dzieki :laugh:. Niedługo też będziesz wklejać fotki swojego maleństwa. Zobaczysz jak to szybko przeleci i juz będziesz (wszystkie będziecie) tulić swoje maleństwo.

reklama
czas szybko leci, ale kiedy się czeka to się strasznie dłuży-zadziwiające właściwości czasu.... ale filozofka się ze mnie zrobiła, chyba czas spać bo zaczynam bzdury pisać, pa kobiałki

Już się wciągnełam Artur się śmieje,że nie mam czasu z nim pogadać przez tel. no ale już kończę i maszeruję do łóżeczka życzę miłych snów wszystkim lipcówką i wam oraz Nicolce ucałuj ją na dobranoc od cioci ;)

dzien dobry brzuchatki:)
ja juz na nogach, super pogode mam dzisiaj, na dwirze bialo i slonko swieci, az sie chce z domu wyjsc:)no i wychoddze, hehe, jade na zakupy, moze sobie jakies spodenki kupie, bo moje mimo ze brzuszka nie widac z dnia na dzien robia się coraz ciasniejsze.

milego dnia zycze, uwazajcie na siebie!

Marthusia-ja w swoje też się ledwo miesczę, kupiłam już takie typowo ciążowe, ale nie dość że drogie to jeszcze za duże-w pasie mają taki specjalny pas elestyczny ale jeszcze i tak spadają. Na allegro dużo taniej można kupić ubranka.

To ile nas w końcu tu jest-lipcóweczek?

aha, 30. może jeszcze ktoś dołączy, jeszcze wcześnie
swoją drogą ten automatyczny suwaczek coś się jakoś szybko posuwa, u mnie już 13-sty tydzień idzie, o rany, ale ten czas zasuwa!

reklama
Do góry