reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

no ja na takie późne świadomie się nie zdecyduję, chyba że wpadka, zreszta jak urodze drugie to pewnie będzie już ze 35 wiosenek.
czyli jest nas tu ze 30 mamuś-pozdrowienie wszystkim, trzymajcie się cieplutko.

reklama
Jeśli to możliwe to proszę, wpiszcie mnie na listę z terminem 10 lipca... Dziś coś nie mogłam spać...rozmyślałam. Czy Wy też miewacie takie bezsenne noce?Pozdrawiam

Witaj Olu :)
A czemuż to spać nie mogłaś?? Teraz musisz się wysypiać :laugh:
Ja na szczęcie nie mam bezsennych nocy. Śpię jak zabita niemalże zaraz po położeniu głowy na poduszkę. W zadumę popadam za to często w ciągu dnia. Jak to będzie kiedy urodzi się dziecko, kiedy moje życie zostanie wywrócone do góry nogami no i przede wszystkim czy sobie poradzę.

hej dziewczyny!!!
umnie zespaniem to jest roznie...
raz jest tak ze spie juz o 20ej... a raz tak ze nie spie o 1ej w nocy...
ale zawsze wstaje o 10ej...
witaj Ola!!!! masz takie same nazwisko jak ja.. :)

Ja na razie nie mam problemów ze spaniem, a nawet troszkę zaczęłam chodzić spać z kurami ;-)
Natomiast w nocy wstaję ze 2 razy na siusiu i ze 2 pobudki do córci żeby jej podać smoka jak się wybudzi. Na szczęście przesypia całe nocki nie licząć porannego karmienia ok 6 - 7, ale potem leżakujemy do 9 :-)

Najbardziej lubię weekendy bo wtedy przy małej dyżuruje tata i mogę mocno usnąć i wyłaczyć czujnik ;-)

Śpijcie laseczki póki możecie!!

Witam  :) ja to mam refleks z odpisywaniem nie ma co  :D w życiu za wami nie nadąże  ;) amko oczywiście że są sympatyczne a nawet poslodze i napisze że przesympatyczne  ;D doświadczenie mam...ale i przerwa spora więc pewnie będzie ciutkę inaczej  ::) mam na myśli że łatwiej,jak to już Ewan gdzieś napisała to mam już pannice do pomocy że hoho  ;D pierwsze Cudeńka miałam rok po roku i ciesze się z tego jak nie wiem  ;D i wcale nie było aż tak trudno  ;) ide poczytać Was dalej  ;D buziaczkii wielgaśne i brzusie też wycmokać  ;)  ;D

reklama
Do góry