reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Jestem Dziewczynki, dzisiaj wyjątkowo, bo od dwóch tygodni jestem na zwolnieniu... Moja Wika jest chora ma zapalenie oskrzeli...
Dzisiaj nocuję u przyjaciółki, więc skorzystałam z okazji i zaglądam
Co do fasolki, to martwię się, bo byłam 15/12/05 na USG i pęcherzyk miał tylko 13,7 mm, serduszka nie było widać... lekarz powiedział, że to wygląda na max 5-ty tydzień ( a to niemożliwe... ), poza tym beta też wskazuje na ok 5-ty... nie wiadomo dlaczego... idę na kolejne USG 22/12/05, bo lekarz powiedział, że trzeba sprawdzić czy nie ma żadnej patologii... smutno mi i martwię się bardzo... a jeszcze w środę robię następną betę...
Trzymajcie kciuki!!!
Dzisiaj nocuję u przyjaciółki, więc skorzystałam z okazji i zaglądam
Co do fasolki, to martwię się, bo byłam 15/12/05 na USG i pęcherzyk miał tylko 13,7 mm, serduszka nie było widać... lekarz powiedział, że to wygląda na max 5-ty tydzień ( a to niemożliwe... ), poza tym beta też wskazuje na ok 5-ty... nie wiadomo dlaczego... idę na kolejne USG 22/12/05, bo lekarz powiedział, że trzeba sprawdzić czy nie ma żadnej patologii... smutno mi i martwię się bardzo... a jeszcze w środę robię następną betę...
Trzymajcie kciuki!!!
kochana Zeberko !!!
wszyscy trzymamy za ciebie kciuki i mocno wierzymy , ze wszystko jest w jak najlepszym pozadku.
Musisz wierzyc , ze wszystko jest z dzidzia ok i ze ty sama pomylilas sie co do wieku fasoliki , przeciez nie jestesmy nieomylne .....
jestesmy z wami
wszyscy trzymamy za ciebie kciuki i mocno wierzymy , ze wszystko jest w jak najlepszym pozadku.
Musisz wierzyc , ze wszystko jest z dzidzia ok i ze ty sama pomylilas sie co do wieku fasoliki , przeciez nie jestesmy nieomylne .....
jestesmy z wami
AneczkaK
mama bambulinkow
Zeberrko kochanie nie martw sie. Czasem przeciez sie zdarza ,ze owu jest w jakims dziwnym terminie.Spokojnie poczekaj do nastepnego USG wszystko napewno sie wyjasni.Teraz duzo odpoczywaj bo to na poczatku wazne zeby wszystko sie dobrze zagniezdzilo. Nie wiem moze lykaj sobie no-spe bo ona tez dobrze dziala na macice i zagniezdzanie sie lozyska.Trzymam za Ciebie kciuki skarbie i Glowa do gory bedzie dobrze :-*
zebrra
Potrójna mama :)
Dziękuję Kochane! Oby okazało się, że macie rację!!! Trzymajcie kciuki... jutro beta, pojutrze USG...
reklama
Podziel się: