reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

Ojej i ty sie martwisz? ja bym wlasnie chciala troszke juz przybrac a jem teraz mniej niz jadlam przed ciaza.Brzuszek by mi moze troche wiecej urosl ::) :)

reklama
Czesc wszystkim!!! Zeberrka tak to moje pierwsza ciaza.Mam Kochana mamusie ktora bedzie mi pomagac. :)

Przeczytalam ostatnio ze na poranne nudnosci zanim wstaniesz z lozka najlepiej zjesc sucharke, krakersa, garsc rodzynek, banana, lub ryzowy chlebek. Dzieki temu we krwi utrzymuje sie prawidlowy pozia cukru. Ja od 3 dni jem banana i nic mi nie ma przez caly dzien. Oby bananek byl nadal pomocny. ;) Pozdrawiam

witajcie słoneczka u mnie jest chyba wszystko na odwrot rano czuje sie wysmienicie moge wszystko jesc i jest ok ale od południa zaczyna sie katorga mdłosci i złe samopoczucie wieczorkiem standardowo pare godzin w kibelku i znow mamy nastepny dzien ostatnio teraz sie usmiejecie trzyma mnie skurcz lewego połdupka i nie przestaje koszmar mam problem z chodzeniem mama mi mowi ze jak była ze mna w ciazy miała to przez cała ciaze i wcale mi nie zazdrosci fasola gdzies mnie uciska i widocznie jej to odpowiada a ja niestety musze to zniesc dobra poki jeszcze mam sily ide troche posprzatac bo pozniej nie bede w stanie nic zroic wierze tylko w to ze jak skonczy sie trzeci miesiac to wszystko mi minie nawet te skurcze papatki odezwe sie pozniej

skurcze sa przerabane,ja znow miewam skurcze lydek w nocy,zawsze przy tym wyje a maz musi mi masowac lydki,bol okropny ::)

Witam wszystki nowe mamusie:)
obiecuje, ze wieczorem bedziecie juz na liscie, bo teraz niestety nie mam czasu:(ale wieczorem wszystko nadrobie!1

no i oczywiscie gratuluje serdecznie!!!

Milego dnia zycze mamuski:)

Dziewczynki jeszcze raz serdecznie wszystkim gratuluje:)))

Sprawdzcie prosze czy wszystkie jestescie na liscie i czy macie wpisane dobre terminy bo sama sie juz pogubilam.

Alez duzo sie lipcowek zrobilo :D
Marthusia mnie chyba mozesz na razie wykreslic bo sierpniowki juz aktualne :D co nie znaczy oczywiscie ze sie mnie pozbedziecie :D

reklama
hehe ;D nie umiem wykreslic!o! zartuje oczywiscie ;D ale jakos tak sie przyzwyczailam do tego ze jestes na liscie, chyba nie masz nic przeciwko co?

Do góry