reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

Ojej i ty sie martwisz? ja bym wlasnie chciala troszke juz przybrac a jem teraz mniej niz jadlam przed ciaza.Brzuszek by mi moze troche wiecej urosl ::) :)

reklama
Czesc wszystkim!!! Zeberrka tak to moje pierwsza ciaza.Mam Kochana mamusie ktora bedzie mi pomagac. :)

Przeczytalam ostatnio ze na poranne nudnosci zanim wstaniesz z lozka najlepiej zjesc sucharke, krakersa, garsc rodzynek, banana, lub ryzowy chlebek. Dzieki temu we krwi utrzymuje sie prawidlowy pozia cukru. Ja od 3 dni jem banana i nic mi nie ma przez caly dzien. Oby bananek byl nadal pomocny. ;) Pozdrawiam

witajcie słoneczka u mnie jest chyba wszystko na odwrot rano czuje sie wysmienicie moge wszystko jesc i jest ok ale od południa zaczyna sie katorga mdłosci i złe samopoczucie wieczorkiem standardowo pare godzin w kibelku i znow mamy nastepny dzien ostatnio teraz sie usmiejecie trzyma mnie skurcz lewego połdupka i nie przestaje koszmar mam problem z chodzeniem mama mi mowi ze jak była ze mna w ciazy miała to przez cała ciaze i wcale mi nie zazdrosci fasola gdzies mnie uciska i widocznie jej to odpowiada a ja niestety musze to zniesc dobra poki jeszcze mam sily ide troche posprzatac bo pozniej nie bede w stanie nic zroic wierze tylko w to ze jak skonczy sie trzeci miesiac to wszystko mi minie nawet te skurcze papatki odezwe sie pozniej

skurcze sa przerabane,ja znow miewam skurcze lydek w nocy,zawsze przy tym wyje a maz musi mi masowac lydki,bol okropny ::)

Witam wszystki nowe mamusie:)
obiecuje, ze wieczorem bedziecie juz na liscie, bo teraz niestety nie mam czasu:(ale wieczorem wszystko nadrobie!1

no i oczywiscie gratuluje serdecznie!!!

Milego dnia zycze mamuski:)

Dziewczynki jeszcze raz serdecznie wszystkim gratuluje:)))

Sprawdzcie prosze czy wszystkie jestescie na liscie i czy macie wpisane dobre terminy bo sama sie juz pogubilam.

Alez duzo sie lipcowek zrobilo :D
Marthusia mnie chyba mozesz na razie wykreslic bo sierpniowki juz aktualne :D co nie znaczy oczywiscie ze sie mnie pozbedziecie :D

reklama
hehe ;D nie umiem wykreslic!o! zartuje oczywiscie ;D ale jakos tak sie przyzwyczailam do tego ze jestes na liscie, chyba nie masz nic przeciwko co?

Do góry