reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

nie moge sobie nawet wyobrazic, co teraz czujesz,..:(jest mi naprawde bardzo. bardzo przykro.
ale pamietaj, ze musisz byc silna, masz dwie wspaniałe coreczki, ktore bardzo Cie potrzebuja!!
myslami jestem przy Tobie, pamietaj!

reklama
juz jestem po wszystkim.stalo sie tak dlatego ze mam minusowa krew a po poprzednim porodzie nie dali mi zastrzyku na przeciwciala.jakos spokojniej juz o tym mysle widac tak musialo byc.lekarz powiedzial ze nawet jesli bym donosila to moglabym urodzic chore malenstwo :( sa swieta,w sercu nosze gleboki smutek,ale nie moge pozwolic sobie na ciagly placz,nie chce psuc malutkim swiat,pokazujac sie jako zrozpaczona i nieszczesliwa.uspokoila mnie tez rozmowa z lekarzami i siostrami byli naprawde tacy mili,zyczliwi pomocni slowem.kolo szpitala jest tez miejsce gdzie mozna polorzyc kamien ku pamieci nienarodzonego malenstwa,zrbilam to i to tez sprawilo ze poczulam sie troche lepiej.pozdrawiam was i jeszcze raz zycze wesolych i zdrowych swiat.

Wiem, że pisałam już na innych wątkach lipcóweczek, ale mi też przytrafiła się ta tragedia, także mnie też trzeba już wykreślić z listy...

Dziewczynki, byłam 22/12 na usg, jest pęcherzyk ciążowy, ale pusty, nie ma zarodka... podejrzenie ciąży obumarłej... poszłam na jeszcze jedno usg, taka sama diagnoza, mój gin powiedział, że dopóki rośnie beta są jeszcze sanse, ale ja straciłam nadzieję...
nie mogę pisać... jest mi źle...

Mimo wszystko życzę Wam spokojnych świąt spędzonych w nastroju radości i miłości, spełnienia marzeń Dziewczynki!

przykro mi zeberrko..:(

trzymaj sie!masz przeciez dla kogo zyc!masz wspaniala coreczke, ktora Cie potrzebuje!

witam dawno mnie nie było boze dziewczyny ja nie mam pojecia co mam napisac jest mi tak strasznie przykro siedze i rycze najchetniej znalazłabym sie obok was i z całych sił przytulila robie to teraz z drugie strony ekranu nie umiem sobie wyobrazic co czujecie ale alys i zeberrko trzymam kciuki i mam nadzieje ze wspolnymi siłami razem z dziewczynami pomozemy wam wyjsc z tego poza tym witam nowe mamusie mam nadzieje ze wszystko ok

Zeberrko kurcze..... :( :mad: Przykro mi.....moze jednak jest nadzieja...chociaz lepiej sie nie nastawiac w takiej sytuacji i poczekac co bedzie dalej. Ja mam wizyte 30-go i teraz tez juz sie boje czy wszystko bedzie dobrze.Tak sie zmartwilam Toba i Alys :( :( :(

reklama
Cześć mam na imię Ala i też będę lipcową mamusią. Mam termin na 6 lipca 2006. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona. Pozdrawiam Ala

Do góry