reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

dzien dobry mamuski:)

troszke juz pozno, ale wczesniej nie moglam sie do komputera dorwac:(

Bozenka widze, ze podwojne szczescie:)super!!!!!!!!

reklama
Jak na razie jest fajnie bo siedza sobie w brzusiu a co bedzie pozniej??? Jakos nie umie sobie tego wyobrazic :) ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze a tak wogole to sobie wykrakalam te blizniaki zawsze mowilam ze chce dwoje dzieci z bomby :) i na tym juz koniec no i bede miec te moje BLIZNIAKI. :) Juz teraz daja mi sie weznaki jak wymiotuje bo wymiotuje za dwoch a co bedzie pozniej :laugh: hahaha :laugh:

Bozenko to bedą Twoje pierwsze dziecie, jak zrozumiałam, tak? Nie ma co się oszukiwać, na pewno bedziesz potrzebowała pomocy, bo sama nie dasz sobie rady (przynajmniej na początku) ani psychicznie, ani fizycznie... Ale przeciez to podwójne szczęście :)

Życzę Wam, żeby wszystko układało się jak najlepiej :)

SILUNIA ZARASZALAS WIEC JESTEM CHCIAŁABYM SIE ZE WSZYSTKIMI SERDECZNIE PRZYWITAC I POGRATULOWAC WSZYSTKIM LIPCOWYM MAMUSKOM TAK KOCHANE RAZEM BEDZIEMY PRZEZ TO WSZYSTKO PRZECHODZIC JUZ SIE CIESZE NA TE UPAŁY MHHH ALE JESTEM NAJSZCZESLIWSZA OSOBA NA SWIECIE I ZNIOSE TO WSZYSTKO NAWET 10 GODZINNY POBYT W TOALECIE CZASAMI WYMIEKAM ALE MYSLE ZE TO JUZ NIEDLUGO MINIE POZDROWIONKA

no to ja swoje pierwsze kroki na tym forum skierowałam tutaj czyli do lipcówek :)
termin mam wyznaczony wg USG na 20 lipca :)

witam was wszystkie serdecznie

czesc dziewczyny jak sie macie w ten ciemny brzydki poranek ;) ochota mi odeszla do pracy zaraz po przebudzeniu , dzisiaj czuje sie fantastycznie , zadnego ssania w brzusiu , zawrotow glowy i mam jak narazie dobry humorek , niezla zmiana od wczoraj :laugh:
Bozena gratuluje dwoch dzieciaczkow , ale bedziesz miala zajec ;)
Basienka ciesze sie , ze jestes , a i owszem zapraszalam wiec tym bardziej sie ciesze , ze przybylas tu z nami forumowac ;D
Liberte gratuluje malenstwa i wogole wszystkim zycze dzisiaj milego dnia ;D ;D ;D bo to juz piatek koniec pracy na dwa dni !!!

Ojjj okropnie się dzisiaj czuję... to nie bedzie dobry dzień, właściwie jedyne co mnie trzyma przy życiu to to, że dzisiaj piątek :)

Miłego dnia Dziewczynki :)

dzieńdobry wszystkim ja dziś też czuję się fatalnie dopiero wstałam a nie spię już od ósmej
BOŻENA LIBERTE BASIEŃKA WITAJCIE!

WITAJCIE DZIEWCZYNKI milo ,ze nas coraz wiecej forum bedzie coraz zywsze ;D ;D ;D
Ja niestety dzisiaj tez okropnie sie czuje i walcze zeby sniadanko nie wrocilo :( mam tak co drugi ,trzeci dzien i meczy mnie wtedy od rana do wieczora.Wczoraj i przedwczoraj czulam sie swietnie wszystko jadlam i staralam sie nadrobic bo wagowo ciagle tyle samo albo nawet mniej niz przed ciaza ::)
A jak tam wasza waga? rosnie juz?

reklama
AneczkoK ja niestety juz utyłam 2 kg... chociaż wolałabym żeby przyrost wagi zaczął się trochę później... wszystko przez mój apetyt, bo mimo porannego obrzydzenia do jedzenia, po południu skutecznie badrabiam... :)

Do góry