reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

amalfi- a ty do niego chodziłaś prywatnie wtedy ? ta dziewczyna to była jego prywatna pacjentka i zrobił wszystko żeby była zadowolona. Ja się staram 3 lata i 3 miesiące już, chociaż po laparo wyszło ze nie tylko pcos w moim przypadku było przeszkodą w zaciążeniu.
Zobaczymy co będzie teraz, Tylnicki dał mi 6 miesięcy na zajście w ciążę a jak się nie uda to ivf ale ja jestem dobrej myśli i teraz musi się udać :)
Prywatnie do niego chodzilam

reklama
Ja również to mam.
Staramy się od 1,5 roku.Od roku jadę na lekach stymulujących owulacje.Miałam laparoskopie .Ale nadal kicha. Niestety nie tylko ze mną jest problem.

Trzymam kciuki, będzie dobrze..! ;) ja zaczęłam pierwszy cykl z bromergonem i luteiną. Musi się udać!!:-D

Maron, i jak się czujesz? :-)

o dziwo lepiej niz bez niego :-) biore wprawdzie na razie po pół tabletki na noc ale poki co jest dobrze, roznosi mnie energia ( pozytywna :-) ), zadnych nudnosci, wymiotow, oby tak dalej. Zonk moze byc jak zaczne za tydzien brac tez rano :wściekła/y:

a masz takie zalecenia? U mnie prolaktyna lekko podwyższona, więc biorę jedną na wieczór do zafasolkowania ;-) u mnie była senność.. dobrze, że brałam wieczorem, bo inaczej byłabym przez pierwszy tydzień do niczego!!

a masz takie zalecenia? U mnie prolaktyna lekko podwyższona, więc biorę jedną na wieczór do zafasolkowania ;-) u mnie była senność.. dobrze, że brałam wieczorem, bo inaczej byłabym przez pierwszy tydzień do niczego!!

tak :) przez tydzien mam brac po pol na noc, a pozniej juz pol wieczorem i pol rano, chyba ze zle bede znosic dawke poranna, to cala tabletke mam polykac wieczorem :-) U mnie sytuacja wyglada tak, ze jeszcze sie nie staramy, wiec nie wiem ile potrwa cala kuracja, na pewno minimum 2 miesiace, ale sadze, ze pewnie i dluzej

reklama
witam :) ja również mam PCOS i od roku staram sie o dzidzi ... Oczywiście brałam bromo ale nic mi to nie dało teraz\ biorę metformine od sierpnia i generalnie mam okres - cud ...czasami owulacyjny czasami nie ...schudłam 9 kg ....może jestem na dobrej drodze ....któraś z Was brała metforminę....

Do góry