reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

Dziewczyny ja oststanią @ miałam 23 czerwca! przez wyjazd i urlop w wakacje dopiero wzięłam duhastone w 1-5 sierpień testy robiłam ale jedna krecha ;/ i zawsze miałam po odstawieniu maksymalnie 3 dni okres a teraz 8 dzień i go nie ma!:szok:. Dzwoniłam do lekarza najpierw się spytał czy w ciąży nie jestem ale mówiła, że te testy robiłam powiedział, że do 10 dni może @ przyjść jeżeli nie to mam w czwartek dzwonić. Myślicie, że przetestować jeszcze raz czy nie ma co?

reklama
Słyszałam że po duphastonie okres może przyjść nawet po 12 dniach. Ja czekam już 11-ty dzień. Myślę, że możesz zrobić jeszcze jeden test, jeśli po 10 dniach okresu nie będzie.

Anke nie mów tak!!!!! Głowa do góry:-) Wierze że Tobie i mnie się uda. Ja muszę jeszcze troszkę odczekać, ale udam nam się Wszystkim dziewczyną z tego wątku :-)

E_lfka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&
Ja mam dzisiaj o 15:50 wizytę u gina ciekawe co mi powie. Ten cykl ma już 106 dni:szok:. Wczoraj popołudniu zaczęłam plamić ale tak tyci tyci, krew widać jak się podcieram. Napiszę jak wrócę od gina.

Elfka to czekamy,obyśmy się nie doczekały:-D:-D

Agusia cierpliwa jesteś:tak::tak: ja pewnie już dawno bym poleciała na wizytę... koniecznie daj znać

A u mnie chyba znowu nici z owulacji, już 17 dc i skoku brak:-( zaczełam wczoraj duphaston brać:tak:. Nie moge się doczekac badań, ciekawe czy podejrzenia się potwierdzą.

reklama
Sama nie wiem raz próbowałam i wyszedł pozytywny test, ale okazało się że jednak tej owulacji nie było... więc darowałam sobie:tak:

Ale na następny miesiąc chyba się skuszę:-p

A u Ciebie jak tam???

Do góry