Dziewczyny ja oststanią @ miałam 23 czerwca! przez wyjazd i urlop w wakacje dopiero wzięłam duhastone w 1-5 sierpień testy robiłam ale jedna krecha ;/ i zawsze miałam po odstawieniu maksymalnie 3 dni okres a teraz 8 dzień i go nie ma!. Dzwoniłam do lekarza najpierw się spytał czy w ciąży nie jestem ale mówiła, że te testy robiłam powiedział, że do 10 dni może @ przyjść jeżeli nie to mam w czwartek dzwonić. Myślicie, że przetestować jeszcze raz czy nie ma co?
reklama
Agusia8426
Fanka BB :)
Anke nie mów tak!!!!! Głowa do góry:-) Wierze że Tobie i mnie się uda. Ja muszę jeszcze troszkę odczekać, ale udam nam się Wszystkim dziewczyną z tego wątku :-)
E_lfka
Zaciekawiona BB
Anke doły też są potrzebne, teraz trzeba się odbić od dna jeszcze wyżej! Będzie dobrze, tak jak mówi Agusia :-)
E_lfka
Zaciekawiona BB
Ja mam teraz 24dc i czeeeekamy :-)
Agusia8426
E_lfka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&
Ja mam dzisiaj o 15:50 wizytę u gina ciekawe co mi powie. Ten cykl ma już 106 dni. Wczoraj popołudniu zaczęłam plamić ale tak tyci tyci, krew widać jak się podcieram. Napiszę jak wrócę od gina.
Ja mam dzisiaj o 15:50 wizytę u gina ciekawe co mi powie. Ten cykl ma już 106 dni. Wczoraj popołudniu zaczęłam plamić ale tak tyci tyci, krew widać jak się podcieram. Napiszę jak wrócę od gina.
Roza_
Elfka to czekamy,obyśmy się nie doczekały
Agusia cierpliwa jesteś ja pewnie już dawno bym poleciała na wizytę... koniecznie daj znać
A u mnie chyba znowu nici z owulacji, już 17 dc i skoku brak:-( zaczełam wczoraj duphaston brać. Nie moge się doczekac badań, ciekawe czy podejrzenia się potwierdzą.
Agusia cierpliwa jesteś ja pewnie już dawno bym poleciała na wizytę... koniecznie daj znać
A u mnie chyba znowu nici z owulacji, już 17 dc i skoku brak:-( zaczełam wczoraj duphaston brać. Nie moge się doczekac badań, ciekawe czy podejrzenia się potwierdzą.
butterfly21
hope & love
Roza a może skorzystaj z pasków LH, żeby sprawdzić czy masz owulację?
reklama
Roza_
Sama nie wiem raz próbowałam i wyszedł pozytywny test, ale okazało się że jednak tej owulacji nie było... więc darowałam sobie
Ale na następny miesiąc chyba się skuszę
A u Ciebie jak tam???
Ale na następny miesiąc chyba się skuszę
A u Ciebie jak tam???