reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

Dziewczyny ja oststanią @ miałam 23 czerwca! przez wyjazd i urlop w wakacje dopiero wzięłam duhastone w 1-5 sierpień testy robiłam ale jedna krecha ;/ i zawsze miałam po odstawieniu maksymalnie 3 dni okres a teraz 8 dzień i go nie ma!:szok:. Dzwoniłam do lekarza najpierw się spytał czy w ciąży nie jestem ale mówiła, że te testy robiłam powiedział, że do 10 dni może @ przyjść jeżeli nie to mam w czwartek dzwonić. Myślicie, że przetestować jeszcze raz czy nie ma co?

reklama
Słyszałam że po duphastonie okres może przyjść nawet po 12 dniach. Ja czekam już 11-ty dzień. Myślę, że możesz zrobić jeszcze jeden test, jeśli po 10 dniach okresu nie będzie.

Anke nie mów tak!!!!! Głowa do góry:-) Wierze że Tobie i mnie się uda. Ja muszę jeszcze troszkę odczekać, ale udam nam się Wszystkim dziewczyną z tego wątku :-)

E_lfka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&
Ja mam dzisiaj o 15:50 wizytę u gina ciekawe co mi powie. Ten cykl ma już 106 dni:szok:. Wczoraj popołudniu zaczęłam plamić ale tak tyci tyci, krew widać jak się podcieram. Napiszę jak wrócę od gina.

Elfka to czekamy,obyśmy się nie doczekały:-D:-D

Agusia cierpliwa jesteś:tak::tak: ja pewnie już dawno bym poleciała na wizytę... koniecznie daj znać

A u mnie chyba znowu nici z owulacji, już 17 dc i skoku brak:-( zaczełam wczoraj duphaston brać:tak:. Nie moge się doczekac badań, ciekawe czy podejrzenia się potwierdzą.

reklama
Sama nie wiem raz próbowałam i wyszedł pozytywny test, ale okazało się że jednak tej owulacji nie było... więc darowałam sobie:tak:

Ale na następny miesiąc chyba się skuszę:-p

A u Ciebie jak tam???

Do góry