reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

Roza no ja zmieniłam ginekologa - chodzę do kliniki leczenia niepłodności :tak: i wszystkie wyniki są dobre,unormowane i mogliśmy już działać teraz czekamy na tego rezultaty a z pasków sama też korzystam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Roza tak, 4 dni i test :tak: jeżeli @ nie przyjdzie bo ostatnią miesiączkę miałam 18.07 -> a uczucia? hmm mieszane. Trafiliśmy w owulację bo obliczałam jej dzień i skorzystałam z pomocy pasków LH. Bolało mnie podbrzusze na początku ale tak to dobrze. Wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę i czasami pobolewa mnie lewy jajnik,podbrzusze no i strasznie mi "mokro" jakbym miała gluta między nogami ale wkładka zawsze czysta ... no zobaczymy co ma być to będzie. W sumie spojrzałam w kalendarz i od 16 lipca miałam plamienia przed @ więc kto wie, a tak mnie kusi żeby zrobić test :-D

Gin powiedział że na dniach powinnam dostać @ (endometrium 9,8mm) zobaczymy. Chce mi dać jakieś tabletki, a potem będziemy myśleć o braciszku albo siostrzyce dla Martusi. Powiedział że czas leci, mój organizm ma swoje humory i nie ma na co czekać z drugim dzieckiem jeżeli chcemy.

Mnie jak nawiedziła wczoraj się skończyłą nie wiem o co chodzi bo zawsze miałam po odstawieniu na 3 dzień i @ zawsze trwał 5-6 dni a nie 8 dni po odstawieniu i 3 dni i to takie bardziej plamienie przypominało. Od jutra zaczynam mierzyć tempkę.

Roza_ dzięki temu ginowi zaszłam w ciążę i poznał się na moim problemie. Jest bardzo dokładny i sumienny. A co najważniejsze na fundusz:-). Sam też robi usg.

Na fundusz:szok: szczęściara - mój też był dokładny i sumienny i w pierwszą ciążę zaszłam bez problemu,a teraz pół roku bez owulacji i nic nie robiła, tylko nie nakręcać się:wściekła/y: więc zmieniłam...

Anke ciekawa sprawa:-):-) daj znać jaka temp:-)

reklama
hej hej dawno mnie tu nie było:tak:
A czy Bojąca to jeszcze zaglada? Bo śniła mi sie dzisiaj i tak sie zastanwiam czy sie włąsnie nie pojechała rozpakowac:-)

Do góry