reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

Roza no ja zmieniłam ginekologa - chodzę do kliniki leczenia niepłodności :tak: i wszystkie wyniki są dobre,unormowane i mogliśmy już działać teraz czekamy na tego rezultaty a z pasków sama też korzystam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Roza tak, 4 dni i test :tak: jeżeli @ nie przyjdzie bo ostatnią miesiączkę miałam 18.07 -> a uczucia? hmm mieszane. Trafiliśmy w owulację bo obliczałam jej dzień i skorzystałam z pomocy pasków LH. Bolało mnie podbrzusze na początku ale tak to dobrze. Wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę i czasami pobolewa mnie lewy jajnik,podbrzusze no i strasznie mi "mokro" jakbym miała gluta między nogami ale wkładka zawsze czysta ... no zobaczymy co ma być to będzie. W sumie spojrzałam w kalendarz i od 16 lipca miałam plamienia przed @ więc kto wie, a tak mnie kusi żeby zrobić test :-D

Gin powiedział że na dniach powinnam dostać @ (endometrium 9,8mm) zobaczymy. Chce mi dać jakieś tabletki, a potem będziemy myśleć o braciszku albo siostrzyce dla Martusi. Powiedział że czas leci, mój organizm ma swoje humory i nie ma na co czekać z drugim dzieckiem jeżeli chcemy.

Mnie jak nawiedziła wczoraj się skończyłą nie wiem o co chodzi bo zawsze miałam po odstawieniu na 3 dzień i @ zawsze trwał 5-6 dni a nie 8 dni po odstawieniu i 3 dni i to takie bardziej plamienie przypominało. Od jutra zaczynam mierzyć tempkę.

Roza_ dzięki temu ginowi zaszłam w ciążę i poznał się na moim problemie. Jest bardzo dokładny i sumienny. A co najważniejsze na fundusz:-). Sam też robi usg.

Na fundusz:szok: szczęściara - mój też był dokładny i sumienny i w pierwszą ciążę zaszłam bez problemu,a teraz pół roku bez owulacji i nic nie robiła, tylko nie nakręcać się:wściekła/y: więc zmieniłam...

Anke ciekawa sprawa:-):-) daj znać jaka temp:-)

reklama
hej hej dawno mnie tu nie było:tak:
A czy Bojąca to jeszcze zaglada? Bo śniła mi sie dzisiaj i tak sie zastanwiam czy sie włąsnie nie pojechała rozpakowac:-)

Do góry