reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

Dziewczyny, powiedzcie mi jaką miewałyście @ od początków leczenia. Ja się coś martwię, bo moja jest skąpa i w ogóle beznadziejna...
Dziękuję za pozytywne fluidki :-)

reklama
Witajcie po dluższej przerwie...Musiałam sobie co nieco poukładać. Straciłam jednego bliźniaka:-( Wiem o tym juz od pewnego czasu, tzn na usg (takim gorszym) drugiego nie było widać, po kilku dniach okazalo sie, że obumarł... Myślałam, ze mi serce pęknie, w miare sie juz po tym pozbierałam, ale.. Wczoraj byliśmy na usg i wiemy, ze dzidzia rozwija sie prawdlowo i są rokowania na chlopczyka. Drugi maluch po mału sie wchłania. Będę zaglądać, rzadziej ale będę...
Zostawiam tego posta w każdym temacie, w którym się udzielałam, więc nie zdziwcie sie, ze można gdzieś zobaczyć to samo
pozdrawiam Was

Kruszka ja też miałam bliżniaczą ciążę i jeden zarodek się "nie przyjął" mi na pewno było łatwiej bo ja się dowiedziałam jak już wiadomo było że straciony 2 zarodek, kiedyś mi się śniło dwóch chłopców jeszcze jak byłam w ciąży i czasami myślę jak patrzę na syna że może drugi by był taki zbój ale czasami trzeba zawierzyć że natura wie co robi........ Dbaj o siebie i dzidziusia

kasia.natka jak samopoczucie?? gotowa?? jakieś symptomy zniżającego się porodu?? daj znać jak by co :-)

abed symptomów brak a przynajmniej ja nie zauważam :zawstydzona/y: ale w czwartek byłam u ginki i powiedziała żebym była gotowa od przyszłego tygodnia bo łożysko już się starzeje...:baffled:

reklama
Kasiu ogromne &&&&&&&&& za udany poród:-) A pamiętam jak jeszcze nie dawno pisałaś posta o tym, że robiłas HCG i wynosiło cos ok 278? Kurcze jak ten czas leci, szczególnie u kogoś;-) Powodzenia:-)

Do góry