reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

jak mnie wzięli na cesarkę to ja nawet się nie denerwowałam... myślałam że za chwilkę będzie po wszystkim... później dopiero uświadomiłam sobie że powinnam się denerwować co z małym... a mały był dobrze ułożony tylko przed wejściem w kanał wysuną się twarzą...

Wesołych Świąt dziewczyny :-) niech będzie owocny dla szaraczek :-)

reklama
zdrowych pogodnych i "owocnych" swiat zycze :tak::-)
mediumkkj0ui554a22ef0a9f2c039644.jpg

hej kochane :-) witam poświątecznie ;-) jak się czujecie? nie objadłyście się za bardzo :-D a jak pogoda bo u mnie była i wiosna z pięknym słońcem i zima taka bialutka :sorry2:

ja tam swiat mega nie szykowalam bo i poco jak zaraz do pl lecimy:-) amelkowna ma znow jelitowke i ja sie modle zeby sie nie zarazic znowu od niej:zawstydzona/y: dzis tylko piore i piore i piore....i wieszam i zmieniam pieluchy przeciekajace bo jak na razie wymiotow brak ...druga strona wiec nadrabia:zawstydzona/y::no:

rano wstalam to u nas snieg sypal a teraz to juz stopnialo i deszcz siapi ciagle bleee taka rozlazla jestem ze bym tylko lezala i nic nie robila;-)

a u nas święta leniwie ;-)we trójkę :-D Mały nam zywkle nie śpi od 2 w nocy do rana:-( ale dziś była pierwsza noc że przespał nawet ten czas wstając o 4 na jedzonko :-) mam ndzieje że tak będzie już teraz:-) a ja bardzo powoli dochodzę do siebie...

bojąca jak się teraz czujesz ?? to już połowa:-) znacie płeć czy nie chcecie??

azorku uważaj na siebie z tą grypą! a kiedy będziecie w PL? podzielicie się dobrą nowiną z rodzinką?
abed pora na zmianę suwaka :tak: teraz wstaw koniecznie odliczanie wieku maluszka bo jak widzę u niektórych dziewczyn jak to szybko leci to jestem w szoku :eek: a jak sobie radzisz z opieką, tzn. nie boisz się że zrobisz krzywdę czy coś? i jak z karmieniem?
bojąca a masz jakieś przeczucia co do płci? albo marzenia (poza tym żeby było zdrowe) ;-)

reklama
kasia lecimy 20 kwietnia wiec w przyszly piatek:-) rodzinka juz wie:-D mama moja szybko sie dowiedziala bo ja nigdy przed nia tajemnicy nie umiem dotrzymac heheh tesciowa dowiedziala sie jakos miesiac pozniej;-)

Do góry