reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

kasianatka--fluidki lapie lapie i chlone:-D ochhh no widzisz po weekendzie mile spedzonym mozliwe ze zajrzysz i beda pozytywne wiesci z mojego testowanka;-)
abed jak mozna miec kompleksy brzuszkowe jak sie ma kolejne zycie pod serduszkiem?? bo cie znajde i nakopie w doopinke;-) ja pod koniec ciazy mialam +2o kg i jakies 117cm w tzw pasie :-D

reklama
azorku to czekam na dobre wieści
abed wszystkie kobiety w ciąży są piękne i ich brzuchy też bez względu na rozmiar!!! tak jak napisała azorek tam rośnie nowe życie więc dawaj chociaż na chwilę a potem możesz usunąć
i maleństwo też bo na pewno śliczne bez względu na jakość

no ja ma na razie 11 na plusie i ok 103 w pasie... a kompleksy miałam zawsze i niby wiem że ciąża ale nie lubię swoich zdjęć... a ze zdjęciem młodego to ciężko zrobić zdjęcie ze zdjęcia marnego... ale wkrótce pokaże wam zdjęcie małego :-)

abed ale ty sie kochana wymigujesz:dry:pamietaj ze mam dosc blisko do ciebie i cie znajde i sama osobiscie sprawdze te twoje kompleksy i raz na zawsze cie z nich wylecze;-):laugh2:
siknelam z rana ale juz nic chyba nie widac na tym tescie :tak:spoko sikne tez jutro haha mowilam ze u mnie zapas testow wskazany:tak:;-):sorry2:ja to tak zawsze nawet jak wiem ze nic nie pokaze to sikam codziennie z wiara ze moze jednak ;-):-) jak nie teraz to w lutym akurat na rocznice slubu moglo by nam wyjsc:-D

abed no coś ty! do tego twojego wkrótce to jeszcze strasznie dużo czasu :eek:
azorku to ja popieram - jedź tam, znajdź naszą abed i wylecz ją z kompleksów tylko skutecznie żebym w poniedziałek jak wrócę mogła podziwiać tu piękne fotki
miłego weekendu kobietki :*

kasia-natka to miłego weekendu w górach aż trochę zazdroszczę ;-)
abed tak nie do końca sama będziesz siedzieć, a ja tam obfotografowałam cały brzuch całą ciążę, no moje dziecko będzie miało co oglądać jak będzie chciało wiedzieć skąd się wzieło. Ja też mam kompleksy, piękna to nie jestem i uważam że nikt tak brzydko nie wychodzi na fotkach jak ja - śmieję się taka ładna a taka nie fotogeniczna:-D ale radzę robić fotki bo sama zobaczysz jak ta ciąża szybko minie a za chwilę dzidzia będzie miała prawie 1,5 roku... ten czas z roku na rok chyba przyśpiesza:tak:
azorek84 proszę się postarać sikać kreskami czekamy tu na dobre wieści:tak:

jhamis no robie co moge ale test stanowczo negatywny rano byl;-):tak: moze za pare dni sikne kreskami jeszcze nib y czas mam wiec teoretycznie nie wszystko stracone;-):-) ale jak tak nam wypadnie w lutym przedwalentynkowo to tez bedzie gicior....nawet jesli nie w te walntynki to za rok:-D

azorek zapraszam :-) wypijemy jakąś kawkę:-) a póki co trzymam kciuki żeby wyszedł w końcu pozytywny :-) masz jeszcze chwilkę... daj sobie czas :-)

jaimis ja robię zdjęcia :-) tylko dla siebie:-) na pamiątkę może kiedyś mi się będą podobać

kasia-natka wcale tak dużo czasu mi nie zostało... 10 tygodni... a biorąc po uwagę że dwa tygodnie wcześniej też może być to w cale nie długo... biorąc po uwagę że dopiero co robiłam test;-)

reklama
witam testy negatywne ze bardziej chyba byc nie moga:baffled: spoko za miesiac tez bedzie szansa mam nadzieje:tak: ehhh mnie sie koncowka ciazy baardzo dluzyla bo juz siedzialam w domu nie pracowalam i czekalam tylko na mloda az zechce wyskoczyc:-)

Do góry