reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

reklama
azorku trzymam kciuki za następny miesiąc :-)

kasia.natka jak było w górach?? chyba nie jeździłaś na nartach ;-)

a my w weekend byliśmy na zakupach dla małego :-) bo do tej pory nawet śpiochów nie miałam... teraz już mam prawie wszytko... no i za trzy tygodnie kończę pracę :-)

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaniewierzeeeee albo te testy sa nie teges albo co.....WLASNIE PATRZE NA CIEN DRUGIEJ KRESKI NA TESCIE:szok::szok::szok::szok: rece mi sie trzesa chcialam zrobic fotke ale cos mi nie wychodzi....nawet aparatem na ustawieniach makro wychodzi rozmazane bo lapki mi sie trzesa :szok: aaaaaaaaaaaa cysta nigdy nie dala pozytywnego wyniku testu wiec jesli vcos jest to nie cysta tylko fasolek:szok::szok::szok::szok: zbieram mocz na kolejny sik.....i jutro rano znow powtorze:tak:

edit: mam nadzieje ze test sie nie myli polecialam sprawdzic nawet date waznosci...jest do 2013 ....nie wytrzymalam siknelam na drugi cien tylko slabszy nieco jest w tym samym miejscu aaaaaaaaaaa zaczynam sie cieszyc matko jedyna hehehehheheheheh poczekam pozniej sikne nastepny....jutro rano jeszcze jeden....zeby nie znikla aaaaa na drugim zdjeciu chyba ciut wyrazniej jest aczkolwiek ciezko zrobic zdjecia jak mloda sie drze i mnie szturcha ciagle :/ nie umiem tak zrobic zdjecia jak mam ciemno w chacie jak robie z lampa blyskowa to wogole nic nie widac nawet testow;] rany jak aja bym chciala zeby te kreski tam byly i zostaly i nie znikly

Załączniki

• DSCF5368.jpg
    DSCF5368.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 33
  • DSCF5375.jpg
    DSCF5375.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
ranyyyy jak was dzisiaj tu potrzebuje to nikogo nie ma....wiem ze zdjecia nienajlepiej oddaja to co widac golym okiem ......ale mam stresa ide zaraz z mloda na spacer bo chyba wyjde z siebie i stane obok :szok::baffled:

azorku kochana jestem, jestem!!!
GRATULACJE!!! takie cichutkie na razie ale strasznie się cieszę :rofl2:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nalapalam sie fluidkow jak widac na maxa :D :-D:-D:-D juz sie umowilam do poloznej i mam date pierwszego skanu na 28 marca....chyba ocipieje do tego czasu ale coz trzeba czekac :tak: i sie oczywiscie martwie czy wszystko bedzie wporzadku ale musi byc musi MUUUUSIIIIIIIIIIIIIIIII pani wyliczyla mi date na 9 pazdziernika ale i tak pewnie urodze szybciej:tak::-D

super azorku :tak: ja was podziwiam za cierpliwośc tam na obczyźnie bo ja bym nie wytrzymała do 28.03. ale teraz najważniejsze żebyś dbała o was, bierz jakieś witaminy, zdrowo się odżywiaj i nie przemęczaj się!
i na pewno wszystko jest w porządku!!!

z tym odzywianiem to troszke gorzej bo nie mam wogole apetytu:baffled::confused2: w poprzedniej ciazy w 3 mce pierwsze schudlam 5kg jadlam sporo nie wymiotowalam a waga leciala w dol:eek: jakis mam taki dziwaczny organizm ale teraz jak juz wiem to sie tzw zmusze zeby jesc malo a czesto:tak::-) bede podjadac regularnie od dzisiaj:-D

reklama
Do góry