reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

azorek - aha, no ja na szczęście torbieli nie miałam i miesiączki też w miare znośne... Jedyny objaw to to, że nie miałam regularnych miesiączek no i problemy z zajściem w ciążę...

abed - masz rację, ważne żeby zdrowe było!!! A jak w ogóle się czujesz?

reklama
piwerwsze trzy miesiące czułam się dobrze, prawie nie wymiotowałam, może z 3 razy.... a teraz jak się zaczął drugi trymest mndli mnie codziennie i codziennie prawie coś wymituję... no nie normalne... w czwartek idę do położenej więc zobaczymy co powie... a od wczoraj mam przeziębienie :-( dziś gorączka i całe popołoudnie przespałam... weekend też mnie taki chyba czeka bo w ciąży to najlepiej wyleżeć...

WItam ponownie dziewczyny :)
I mam pytanko czy któraś z Was wspomagała sie CLO? Bo ja własnie zaczęłam z nią pierwszy cykl... I tak bardzo bym chciała by był owocny :-).
USG mam 20.10 czyli za 2 dni, sprawdzające czy pojawiły sie pęcholki. &&&&&&

witam dziewczyny :-) zaglądam do Was a tu nic :-( czekam na jakieś wieści :-) pozytywne najlepiej :-) i na wszystkie inne :-)
bojąca jak u Ciebie pierwszy cykl?? jak samopoczucie?? nie zapomniałam o Tobie i trzymam kciuki :-)

dzięki abed za kciuki, cykl na razie bez owocny niestety ale może to i lepiej bo muszę najpierw kręgoslup terochę podkurować
a co uwas dziewczyny jak rosną fasolki?

reklama
witam dziewczyny :)
czy mozna dołączyć??

ja mam stwierdzone PCOS... o synka staralam się 2 lata i udąlo się przy 4 podejściu z clo i luteiną. Teraz rozpoczęlam starania o drugiego dzidziusia. Również jestem po clo i pregnylu i czekam na efekt. Mam nadzieje, ze tym razem nie będę musiala czekać aż tyle czasu

Do góry