reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

poldi ja jestem w podobnej syttuacji tylko moj synek ma 7 miesiecy...okazuje sie ze przed pierwsza ciaza mialam pcos ale gin mnie nie poinformowal teraz mam innego lekarza i tez po clo nie mam owulacji od polowy tego cyklu biore metformax 500 i bromocorn luteine tez juz od 6 miesieyc mam no i clo od 2 w srode powinnam dostac okres i zobaczymy jak w tym cyklu przy tych lekach czy bedzie owu czy nie ...mam nadzieje ze tak bo nie czuje sie najlepiej na tych lekach;/...mnie monitoruje moj ginekolog wiec co do tej kliniki to ci nie pomoge..ale trzymam kciuki zeby szybko sie udalo;)

reklama
wiesz ja nawet po luteinie przytyłam 8 kg chociaż jadłam mniej - zaczęło mnie to niepokoić i dlatego drążyłam temat. Przeraża mnie myśl branie leków bo będę wyglądała chyba jak szafa

myślę że jak trafie do kliniki to się mną zajmą :) może się uda kiedyś. Na razie to przez cały miesiąc boli mnie brzuch- nie ważne czy powinny być dni płodne czy nie. Cały czas tak samo.

hmm poldi dziwne to u ciebie z tym bolem...czy jakis lekarz juz sie na ten temat wypowiadal? moze powinnas sie przebadac nie tylko ginekologicznie...
a do mnie dzis dotarla wredna @ wiec zaczynam nowy cykl z nowa nadzieje i optymizmem
prosze trzymac mocno &&&!!!

Poldi ja tak miałam - brzuch mnie bolał całymi miesiącami jak podczas okresu i dość często jak by lewy jajnik... dlatego zaczęłam chodzić do lekarza i szukać przyczyny... a ostatni miesiąc boli mnie tylko po lewej stronie jak by jajnik... czasami bardzo mocno... lekarz mnie badał ale nic nie stwierdził, a mnie boli...

Kasiu nie przejmuj się, wyczytałam w innym wątku że wkrótce urlop więc skup się na tym i wykorzystaj czas na relaks i .... ;-)

Ja coś czuję że wkrótce do siebie dołączę bo czekam na okres... a dziś mi temperatura troszkę spadła więc myślę że nic z tego znowu nie będzie... zaczęłam się zastanawiać czy nie powinnam zrobić drożności jajników... któraś z was miała?? jak to wygląda?? po jakim czasie starań powinno się robić?? ktoś wie??

abed na temat tego badania nic nie wiem wiec sie nie wypowiadam ale ty kochana jeszcze nie przekreslaj tego cyklu!!! kiedy masz dostac @? czekaj cierpliwie, maly spadek jeszcze o niczym nie swiadczy :tak:
a jesli tednak do mnie dolaczysz to bedziemy sie na pewno wspierac i myslec pozytywnie :-)
aaaaaaaa tak tak tak urlopik zaczynam 24. :cool2:

reklama
Do góry